Freddie Mercury, sarbatorit de Google cu un logo spectaculos

Freddie Mercury, sarbatorit de Google cu un logo spectaculos
Citeste mai mult despre: Freddie Mercury, Google, Queen,
Data publicarii: 05 Septembrie 2011
Data actualizare: 06 Septembrie 2011
Luni, 5 septembrie, Google il sarbatoreste pe Freddie Mercury cu un logo aniversar, in ziua in care legendarul solist al trupei Queen ar fi implinit 65 de ani.

Logo-ul ales de Google este animat si cu totul si cu totul special – unul din cele mai interesante “doodle” de pana acum. Ca sa-l vedeti, intrati pe google.com – nu va spunem mai mult ca sa nu stricam surpriza.

Freddie Mercury (nascut Farrokh Bulsara, n. 5 septembrie 1946; d. 24 noiembrie 1991) a fost un muzician, compozitor si textier britanic, cunoscut ca lider al formatiei britanice de muzica rock Queen. Mercury a fost recunoscut pentru calitatile vocale remarcabile de tenor si pentru prestatiile live.

In calitate de compozitor, a compus multe hituri internationale, printre care Killer Queen, Bohemian Rhapsody, Somebody to Love, We Are the Champions si Little Thing Called Love. Mercury a murit in urma unor complicatii ale sistemului imunitar cauzate de infectarea cu virusul care cauzeaza Sindromul Imunodeficientei Dobandite.

Desi formatia Queen nu a fost foarte apreciata de criticii de muzica rock, scrie wikipedia.org, ca dovada indirecta fiind nominalizarea sa foarte tarzie in Rock and Roll Hall of Fame (doar in anul 2001), formatia a fost si continua sa fie extrem de iubita si apreciata in intreaga lume.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies