Gemenii care au cheltuit 20.000 de dolari pentru a arata ca Brad Pitt

Gemenii care au cheltuit 20.000 de dolari pentru a arata ca Brad Pitt
Data publicarii: 31 Mai 2018
Data actualizare: 16 Iulie 2020
Sunt putini oameni care sunt obsedati de anumite vedete de la Hollywood, mai ales de Brad Pitt. Actorul de 53 de ani a fost admirat de oamenii din toata lumea pentru aspectul sau fizic extraordinar. 

De multe ori se zice ca imitatia este cea mai sincera forma de lingusire, iar operatiile estetice a facut ca acest lucru sa fie si mai usor pentru ca oamenii sa isi schimbe radical aspectul fizic. Acesti doi gemeni au cheltuit 20,000 de dolari pe operatiile plastice pentru a arata ca Brad Pitt. 

La varsta de 21 de ani, Matt si Mike Schlepp, din Arizona, si-au inceput transformarea. Aventura lor a fost adusa in atentia presei prin emisiunea "I Want A Famous Face", de pe MTV. 


Sursa: Viral Thread

Matt si Mike au fost motivati sa apeleze la interventii chirurgicale, deoarece ei credeau ca daca vor arata ca Brad Pitt ii va ajuta sa aiba mai mult succes la femei. Cu toate acestea, operatiile estetice vin fara garantii, iar oamenii pot ajunge sa arate intr-un mod cum nu si-ar fi dorit de fapt. 

Desi uneori operatiile estetice pot face uneori minuni, dureaza mai multe luni pana se pot vedea rezultatele, iar gemenii au fost pregatiti sa faca ce era nevoie pentru a fi apti de operatie. 

Pentru a se transforma in Brad Pitt, gemenii au fost nevoiti sa aiba mai multe proceduri. Mike a avut implanturi in nas, obraji si barbie, iar Matt a avut implanturi in nas si barbie. De asemenea, s-au decis sa aiba si zambetul specific de Hollywood, astfel fiind nevoiti sa aiba parte de 41 de furnisuri din portelan. 


Sursa: Viral Thread

Intr-un interviu pentru MTV, Matt a zis:"A meritat. As mai face acest lucru de 10 ori. M-a ajutat sa cuceresc mai multe fete. Am avut o schimbare atat de dramatica, incat fostele iubite pe care nu le-am mai vazut, au inceput sa ma caute. Niciodata nu am crezut ca pot fi atat de fericit precum sunt acum."

Mike a adaugat:"Ma simt deasupra lumii. Fa-ti o operatie estetica daca nu vrei sa treci prin viata dorindu-si sa arati intr-un anume fel si sa nu reusesti acest lucru."


Sursa: Viral Thread

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies