George Buhnici si Mihai Margineanu vorbesc despre instrumente indispensabile in viitor, duminica, in Apropo TV!

George Buhnici si Mihai Margineanu vorbesc despre instrumente indispensabile in viitor, duminica, in Apropo TV!
Citeste mai mult despre: ApropoTV, ProTV,
Data publicarii: 05 Mai 2017
Data actualizare: 05 Mai 2017
Duminica, de la 13:05, Apropo TV prezinta penultimul episod din topul Fake News, in cadrul rubricii Romania care este. 

Genul programului: action comedy. Distributia: niste cetateni romani mascati, platiti cu 2.000 euro ca sa joace rolul de traficantii de arme. Unde: o primitoare padure romaneasca. Andi Moisescu, Lucian Mandruta, Costel si Bogdan Naumovici vor vorbi despre ”filmul documentar” realizat de jurnalistii de la Sky News si vor incheia cu influenta pe care Facebook-ul o are asupra viralizarii stirilor false.

De la joaca, la sport - pe termen lung, dronele o sa devina un instrument indispensabil in societatea viitorului. Pana atunci, ne bucuram de spectacol cu George Buhnici si Mihai Margineanu, invitatii rubricii Joyride.

In rubrica Bucatarium, Victor Melian si Razvan Exarhu, jurat MasterChef, vorbesc despre fast casual, un trend culinar aflat undeva la granita dintre fast food si casual dining. Ce gasim intr-un restaurant fast casual? Mese, scaune, fructe si ingrediente proaspete, nu congelate, burgeri newschool si sandvis-uri premium.

Duminica aceasta, in Next Gen aflam care e numitorul comun dintre Andreea Sofronie de la SNSPA, Sergiu Stanciu, specialist in marketing, si Robert Iulian Acsintoaie, cu un an de Politehnica sub centura. Un sound occidental cu influente trap-pop-alternativ. Next Ex mai exact.

Duminica, de la ora 13:05, sau in reluare dupa miezul noptii, romanii sunt invitati sa urmareasca cel de-al 25-lea sezon Apropo TV.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies