George și Amal Clooney au invitat doi necunoscuți în casa lor de lux de pe malul lacului Como

George și Amal Clooney au invitat doi necunoscuți în casa lor de lux de pe malul lacului Como
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 30 Mai 2019
Data actualizare: 30 Mai 2019
Actorul american George Clooney și soția lui îi vor primi în casa lor luxoasă din Italia pe doi oameni pe care nu i-au văzut niciodată. Soții Clooney au lansat o provocare pentru cei care vor să le fie oaspeți în această vară.

George și Amal Clooney sunt dispuși să ia prânzul și să petreacă o seară romantică în patru, cu un cuplu pe care nu l-a întâlnit încă. Cei doi, mari amatori de acte de caritate, au lansat o provocare pentru cei care fie le susțin munca, fie agreează ideea de a petrece o seară în compania lor.

Pentru a ajunge la reședința Clooney de pe malul lacului Como, cei tentați de idee trebuie să se înscrie pe un site. Aici trebuie să doneze o sumă de bani (de la 10 la 5.000 de dolari), care le va permite să cumpere „șanse de câștig”. Cu cât este mai mare suma donată, cu atât sunt mai mari șansele de a fi desemnat câștigător.

Citește și: Cât te costă o cină și un selfie cu Mel Gibson. Actorul și-a scandalizat fanii

FOTO: Getty Images

Totuși, pe site-ul campaniei se menționează că poți participa și fără să donezi și că „donațiile nu sporesc șansele de câștig”. Dacă vă încredeți în acest anunț, atunci puteți completa acest formular, gratuit, pentru a vă înscrie în competiție. 

Citește și: VIDEO: Momentul în care George Clooney este lovit de o mașină pe o șosea din Italia

Câștigătorii campaniei vor fi selectați de site-ul care găzduiește evenimentul caritabil. Pentru a se putea înscrie în „competiție”, doritorii trebuie să aibă peste 16 ani. În eventualitatea în care va câștiga, un minor trebuie să fie însoțit de un părinte sau de un reprezentant legal.

FOTO: shop.omaze.com

Nu vă puteți înscrie dacă proveniți din țări precum Belgia, Cuba, Iran, Irak, Italia, Coreea de Nord, Singapore, Sudan, Siria și Thailanda. Explicația stă în faptul că aceste state au legi restrictive în ceea ce privește obținerea de premii, cadouri și vacanțe și pot impune condiții restrictive pentru acordarea lor.

Escapada în patru pe care o pregătesc soții Clooney valorează circa 4.000 de dolari și include: zboruri cu avionul (dus/întors), cazare la un hotel de patru stele la plecare, masa de prânz în compania soților Clooney, plimbări în jurul lacului Como.

Unde vor ajunge banii donați

Toți banii pe care oamenii îi vor dona odată cu înscrierea în campanie vor ajunge la The Clooney Foundation for Justice, organizația caritabilă fondată de cei doi soți cu scopul de a ajuta persoanele care au fost victime ale încălcării drepturilor omului. Fundația luptă în instanțe împotriva guvernelor opresive, scoțând la suprafață corupția.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies