Gestul sau a ajuns celebru pe internet. Ce a facut un barbat timp de cinci luni fara ca iubita lui sa stie

Gestul sau a ajuns celebru pe internet. Ce a facut un barbat timp de cinci luni fara ca iubita lui sa stie
Data: 17 Mai 2016
Ray Smith poate fi considerat un romantic incurabil. Timp de cinci luni, barbatul si-a fotografiat iubita alaturi de un cartonas pe care a scris intrebarea "Vrei sa fii sotia mea?". In total, barbatul a facut 148 de fotografii, iar jumatatea sa nu a avut nici cea mai mica idee despre aceasta initiativa. 

Claire Bramley, insarcina in luna a opta, a participat cu inima deschisa la toate aceste sedinte foto, crezand ca Ray isi doreste sa aiba cat mai multe amintiri legate de sarcina si venirea pe lume a copilului lor, scrie Metro.co.uk. Pe parcursul celor cinci luni, Ray a ascuns cu indemanare mesajul in fiecare fotografie, reusind astfel sa marcheze una dintre cele mai lungi cereri in casatorie.  

"N-am avut nici cea mai mica idee", a declarat Claire. "Mi-a spus ca face poze pentru a observa evolutia sarcinii, asa ca l-am lasat sa faca poze de cate ori a vrut", a mai adaugat femeia. 

Ray si-a dorit ca cererea in casatorie sa fie una romantica, iar cand a aflat in luna iunie ca iubita sa este insarcinata a decis ca puna in aplicare acest plan minunat. 

"Uneori si-a dorit sa vada pozele, asa ca am fost nevoit sa fac unele in care cartonasul nu aparea", a povestit Ray. 

Citeste si: Poate fi considerata una dintre curajoase femei din lume. Drama pe care o ascunde zambetul surprins de aparatele foto

In ziua de Craciun, Ray a decis "sa isi demaste" planul si sa o ceara in casatorie pe Claire. 

"I-am aratat totul pe laptop, m-am asezat in genunchi si am intrebat-o daca isi doreste sa devina sotia mea", a adaugat barbatul. 

Gestul lui Ray a ajuns viral pe internet, iar cererea sa in casatorie a primit si un raspuns afirmativ din partea celei care urmeaza sa ii daruiasca un bebelus.     
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO