Gregorian Bivolaru si-a schimbat numele in Magnus Aurolsson

Gregorian Bivolaru si-a schimbat numele in Magnus Aurolsson
Citeste mai mult despre: Happy Hour, Gregorian Bivolaru, MISA,
Data: 09 Februarie 2010
Gregorian Bivolaru nu mai exista! Omul care este lider MISA de 20 de ani, cel care reprezinta pentru unii Guru, iar pentru altii un raufacator care poarta masca spiritualitatii, si-a schimbat numele!

“Am facut rost de documentul care a fost eliberat in iunie 2006 care atesta faptul ca si-a schimbat numele in Magnus Aurolsson, ceea ce banuiesc ca e o mare problema pentru justitia romana care de fiecare data il citeaza pe Gregorian Bivolaru acolo in Suedia, dar persoana asta nu mai exista acolo.” Aceasta este afirmatia-soc facuta de Cecilia Tiz, fost instructor MISA. Cecilia detine o copie oficiala dupa documentul care atesta schimbarea numelui. In tarile nordice Magnus este nume de imparati si conducatori de osti, iar in limba latina inseamna "mare". Aurolsson se poate traduce prin “aureolat” sau “al aurului”.

La cinci ani de la arestare, Guru MISA este in continuare liber, iar procesele se amana de la o luna la alta. Autoritatile romane ii trimit in Suedia citatii pe numele Gregorian Bivolaru, fara sa ia in considerare ca acesta…nu mai exista.

 Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO