Greseala pe care majoritatea femeilor o fac. Cum se folosesc de fapt "cerceii punct"

Greseala pe care majoritatea femeilor o fac. Cum se folosesc de fapt  cerceii punct
Citeste mai mult despre: cercei, greseala,
Data: 24 Iulie 2017
O multime de utilizatoarea ale retelei de socializare Twitter au avut parte de o surpriza de proportii dupa ce Chelsea Smith, o tanara de origine americana, a publicat pe contul sau o imagine care arata cum trebuie purtati de fapt "cerceii punct".

Chelsea Smith le-a aratat tuturor celor care ii urmaresc activitatea pe Twitter cum se folosesc de fapt cerceii punct. Multe dintre doamne detin macar o pereche de astfel de bijuterii si, cel mai probabil, au simtit pe pielea lor cat de incomod este plasticul aflat in jurul piesei de inchidere a cerceilor.  

Se pare ca Chelsea a facut o descoperire care va face ca purtarea acestor bijuterii sa fie mai comoda. Tanara a realizat dupa multi ani ca, de fapt, partea din plastic trebuie desprinsa de pe supafata piesei de prindere a cerceilor. Postarea lui Chelsea a impartit internetul in doua, daca se poate spune asa. In timp ce unele internaute s-au declarat uimite de aceasta "descoperire", au existat si carcotasi care sustin ca bucatica respectiva de plastic ofera o fixare mai buna a bijuteriei. 

Postarea tinerei a fost preluata de site-uri din intreaga lume si a ajuns viral in timp record. Tu cum ai purtat "cerceii punct" pana acum? 


 Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO