Harrison Ford, una dintre legendele Hollywood-ului: faptele prin care a castigat respectul si admiratia publicului

Harrison Ford, una dintre legendele Hollywood-ului: faptele prin care a castigat respectul si admiratia publicului
Citeste mai mult despre: Harrison Ford, cariera, star wars,
Data: 05 Februarie 2017
A fost votat cel mai sexy barbat in viata in 1998 de catre revista Alive, a supravietuit unui accident de avion, a jucat de doua ori rolul unui presedinte american si se mandreste cu doua roluri epice: Indiana Jones si Han Solo (Star Wars).

La 72 de ani, Harrison Ford se poate declara multumit cu ce a realizat pana acum in viata: este una dintre legendele Hollywood-ului, a avut cele mai frumoase iubite, a jucat in zeci de blockbustere, dar se poate mandri si cu faptul ca a salvat viata unui om.

Iata care sunt lucrurile care il diferentiaza pe Harrison Ford de restul actorilor de la Hollywood:

1. A salvat viata unei tinere

Actorul  are o casa de vacanta in Wyoming si uneori se ofera sa-si foloseasca elicopterul personal pentru misiuni de salvare, care ii scuteste pe locuitorii orasului de plata unei sume de 1.000 de dolari pe ora.

In 2000, doua fete au pornit sa se catere pe Table Mountain, cand uneia dintre ele i s-a facut rau de la deshidratare si de la altitudine si nu a mai putut cobora. Prietena ei a sunat de pe mobil la salvare.

Cele doua au avut surpriza vietii lor cand din elicopterul sosit a coborat nimeni altul decat superstarul Harrison Ford. Actorul a dus bolnava la spital si nu s-a plans cand aceasta i-a vomitat in elicopter.

2. A supravietuit unui accident de avion

Actorul a fost victima unui accident de avion in martie 2015. Aparatul de zbor, care s-a prabusit pe un teren de golf, era condus chiar de Harrison Ford.

Avionul, care avut o pana mecanica, a fost grav avariat, iar actorul s-a ales cu rani serioase. 

"Pilotul nu-si aminteste nimic despre secventa accidentului. Apoi, avionul a lovit varful unui copac inalt de aproximativ 20 de metri si s-a lovit de sol intr-un spatiu deschis, pe un teren de golf", se afirma intr-un raport, citat de Mediafax.

Actorul a fost nevoit sa efectueze o aterizare de urgenta, din cauza unei defectiuni la motor. Starul hollywoodian, care a fost spitalizat mai multe saptamani, s-a ales cu mai multe rani la nivelul capului, fractura de pelvis si o fractura de glezna. In acel accident, avionul pilotat de Harrison Ford s-a prabusit la o distanta mica de un grup de case.

3. A fost platit cu numai 10.000 de dolari pentru rolul Han Solo din primul Star Wars si nu a avut niciodata contract pentru aceste filme. Pentru “The Empire Strikes Back” salariul sau a crescut la 100.000 de dolari, iar pentru Return of the Jedi a primit 500.0000. Dar a fost recompensat cu 54 de milioane de dolari ca sa joace in Indiana Jones and the Crystal Skull.

FULLSCREEN
Harrison Ford, una dintre legendele Hollywood-ului: faptele prin care a castigat respectul si admiratia publicului
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO