Harry și Meghan au publicat o fotografie cu fiica lor, Lilibet, cu ocazia zilei de naștere

Harry și Meghan au publicat o fotografie cu fiica lor, Lilibet, cu ocazia zilei de naștere
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 07 Iunie 2022
Data actualizare: 07 Iunie 2022
Prințul Harry și Meghan au publicat o nouă fotografie cu fetița lor, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, pe 6 iunie, ziua în care a împlinit un an. Petrecerea a avut loc la Frogmore Cottage din Windsor, locuinţa ducilor de Sussex în Marea Britanie. 

Lilibet stă pe iarbă, fiind îmbrăcată într-o rochiță bleu, și zâmbește. Petrecerea a fost una restrânsă,  doar cu câțiva oaspeți apropiați. Invitaţii s-au bucurat de un tort făcut de cofetarul londonez Claire Ptak, cea care a creat şi tortul de nuntă al lui Harry şi Meghan în 2018. 

Lili a fost fotografiată de britanicul Misan Harriman, cel care a realizat fotografia cu Harry şi Meghan prin care aceştia anunţau că vor avea încă un copil anul trecut. 

Harriman a distribuit pe Twitter imagini de la petrecere, scriind: „A fost un privilegiu să sărbătoresc prima aniversare a lui Lilibet cu familia mea şi a ei! Bucurie şi pictură pe faţă de jur împrejur!".

Prințul Harry și Meghan au venit în Marea Britanie, împreună cu cei doi copii, pentru a asista la festivităţile prilejuite de Jubileul de Platină al reginei Elizabeta a II-a.

Sursă foto: Getty Images, twitter.com/misanharriman, Instagram: alexilubomirski

Vezi și: Intrebarea Mesei Rotunde cu Olimpia Melinte - Vedetă in Spania.


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!