"Hereditary" este probabil cel mai de groaza film de la "Exorcistul"

Hereditary  este probabil cel mai de groaza film de la  Exorcistul
Citeste mai mult despre: Exorcistul, film horror, Hereditary,
Data: 04 Iunie 2018
Ne aflam cu siguranta intr-o era unde filmele de groaza vor ajunge la noi inaltimi. 

Unul dintre cele mai de groaza filme, profund nelinistitoare si terifiante care au existat pana acum este "Hereditary", unii critici zicand ca este mult mai inspaimantator decat "Exorcistul", aparut in 1973

Cand debutul regizoral al lui Aster a avut premiera la Sundance Film Festival la inceputul acestui an, oamenii au plecat tipand si plangand de pe locurile lor, procamandu-l ca fiind cel mai terifiant film de groaza de ani de zile. 

"Hereditary" nu este doar un film de groaza, este profound, emotional si ingrijorator de deranjant, deoarece se prabuseste in cele mai profunde temeri, lasand inimile noastre in suspans de la inceput pana la sfarsit, in imposibilitatea de a scapa de traume. 

Poate ca cel mai frumos lucru despre "Hereditary" este ca la inceput este o drama puternica care examineaza durerea, pierderea si familia. 

Dupa pierderea mamei Ellen din cauza cancerului, Annie si familia ei incearca sa faca fata durerii loc, dar lucrurile scapa de sub control. 

Scriitorul si regizorul Aster a luat decizia de a se concentra asupra unei familii indurerate, deoarece permite audientei sa acceseze povestea si sa se conecteze emotional cu personajele. 

Spre deosebire de alte filme horror, "Hereditary" nu se bazeaza pe momente cliseice. Filmul profita de frica oamenilor, de incertitudine, ne lasa sa ne temem de tot ce urmeaza, mai ales ca evenimentele din film scapa de sub control. 

 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO