Horia Brenciu, cel mai tare pescar din Delta! Vezi cati pesti a reusit sa prinda

Horia Brenciu, cel mai tare pescar din Delta! Vezi cati pesti a reusit sa prinda
Citeste mai mult despre: Horia Brenciu, Delta Dunarii, vacanta,
Data publicarii: 22 August 2011
Data actualizare: 22 August 2011
De ceva vreme, Horia Brenciu, unul dintre antrenorii show-ului “Vocea Romaniei” ce va incepe in luna septembrie la ProTV, si-a facut un obicei din a-si petrece vacantele prin tara.

Artistul a inceput sa redescopere farmecul locurilor autohtone odata cu concertele pe care le-a sustinut prin mai toata Romania. In aceasta vara locatia aleasa a fost Delta Dunarii, acolo unde Horia s-a retras pentru cateva zile. 

Pescuitul, tablele, somnii, carasii, stuful, Letea, Delta, toate si-au dat mana, iar eu m-am prins imediat in aceasta hora. De cate ori ajung aici mi se ascute involuntar sentimentul patriotic pentru ca vad cate au de oferit aceste locuri”, a povestit artistul.

In aceste cateva zile, Horia s-a reintors si la o mai veche pasiune a lui: fotografia. “Imi place sa fotografiez: locuri, oameni, stari.. Acesta este si motivul pentru care eu nu prea apar in poze. Aparatul este mai tot timpul la mine”, a mai povestit el. Si pentru ca tot se afla in Delta, antrenorul de la Vocea Romaniei si-a exersat si abilitatile de pescar.

Am reputat cateva victorii piscicole, cea mai notabila fiind un somotei, care s-a transformat rapid in cina. E adevarat ca am mai prins si alte cateva specii, dar numai la cherhana. Prietenii s-au amuzat pe seama mea si mi-au spus ca am reusit sa prind cel mai mic peste din Delta. Am vrut sa vi-l arat si voua, dar era atat de mic incat nu se vedea in cadru”, a mai povestit Horia.

Inainte de a pleca in vacanta, Horia si-a sarbatorit ca in fiecare an tatal, care a implinit venerabila varsta de 81 de ani. Aniversarea a fost un prilej in plus de intalnire cu prietenii, unii dintre ei veniti de peste mari si tari. “M-am revazut cu prietenii mei din California, pe al caror copil l-am si botezat. Eram trei generatii diferite de Horia la aceeasi masa”, a mai povestit artistul.

Odata ce zilele libere au luat sfarsit, Horia s-a reapucat imediat de treaba: inregistrari, concerte si pregatirea concurentilor pentru noua etapa de la “Vocea Romaniei”, emisiune ce va incepe in septembrie, la ProTv.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies