Horoscop săptămâna 22 – 28 mai 2023. Capricornii au parte de surprize și răsturnări de situație în planul amoros

Horoscop săptămâna 22 ndash; 28 mai 2023. Capricornii au parte de surprize și răsturnări de situație în planul amoros
Citeste mai mult despre: horoscop saptamanal,
Data publicarii: 22 Mai 2023
Data actualizare: 22 Mai 2023
Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 22 – 28 mai 2023.

Horoscop Berbec săptămâna 22 – 28 mai 2023

 

Dragoste– Opoziția care se formează între Marte, guvernatorul tău, în tranzit prin sectorul sentimental și Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa prietenilor, vieții sociale și a planurilor de viitor, vine să aducă rupturi sau o perioadă de câteva zile în care recomandarea astrelor este să eviți confruntări în planul relațional.

Bani – În prima parte a săptămânii, unele evenimente care apar în planul vieții de familie ar putea să aducă cheltuieli neprevăzute în casă sau din partea familiei partenerului de cuplu.

Muncă – Săptămâna poate aduce deplasări în scop profesional și schimburi de experiență. De asemenea, ai o capacitate mare de a acumula informație într-un domeniu de interes pentru tine și ar fi bine să profiți de acest lucru. Ești foarte creativ și ai idei originale.

 

Horoscop Taur săptămâna 22 – 28 mai 2023

 

Dragoste– Începi săptămâna cu deplasări în scop recreativ sau poate îți prelungești week-end-ul. Aspectul armonios care se formează între Venus, guvernatoarea ta, și Uranus, planeta imprevizibilului, din casa personalității, ar putea să-ți aducă evenimente neprevăzute în planul sentimental. Dacă ești singur, fii atent în jurul tău, pentru că este posibil să vină spre tine mai mulți pretendenți!

Bani – Săptămâna aceasta s-ar putea să fie nevoie să faci rost de o sumă de bani pentru casă sau familie. De asemenea, poți recupera o datorie de la niște prieteni.

Muncă– Atenție în prima parte a săptămânii la informațiile și veștile pe care le primești sau transmiți, pentru că registrul astral este foarte tensionat și se pot isca tensiuni în planul profesional! Finalul de săptămână aduce discuții și negocieri pentru semnarea unor contracte.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 22 – 28 mai 2023

 

Dragoste– Poți lua legătura cu cineva din trecut, mai ales dacă au apărut probleme în relație și nu știi cum să le gestionezi. Gândul îți zboară la evenimente fericite din viața ta. Pe de altă parte, dacă ești singur, aspectul armonios care se formează între Venus, planeta iubirii, și Uranus, planeta imprevizibilului, vine să aducă evenimente bruște și neașteptate în relație și planul iubirii.

Bani – Începi săptămâna cu preocupări pentru situația financiară. Este posibil să fie nevoie să plătești niște facturi restante. De asemenea, ești tentată să faci niște cumpărături și să depășești bugetul stabilit.

Muncă– Săptămâna aceasta, Soarele, energia, în tranzit prin casa personalității, formează un aspect armonios cu Marte, din casa comunicării, gândirii, învățării și deplasărilor. Ai multă energie să rezolvi diverse chestiuni administrative la serviciu și să pregătești strategii pe termen mediu sau lung în noile proiecte.

 

Horoscop Rac săptămâna 22 – 28 mai 2023

 

Dragoste– Din punct de vedere sentimental, Venus, planeta iubirii, în tranzit prin zodia ta, intră într-un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, semn că ar putea să apară cineva în viața ta, mai ales dacă ești singur și dispus să intri într-o relație nouă.

Bani – Contextul astral al săptămânii este tensionat pe axa financiară, pentru că Marte, planeta acțiunii, formează un aspect conflictual cu Pluton din casa intereselor financiare. Ești determinat să recuperezi niște bani cu orice risc, chiar dacă strici niște relații.

Muncă– La serviciu, ai parte de o perioadă foarte aglomerată, în care ți s-a dat pe mână un buget sau este nevoie să administrezi niște sume de bani, astfel încât să obții rezultate bune. La capitolul comunicare nu stai prea bine și este recomandat să lași pe alții să negocieze sau să mențină niște relații profesionale.

 

Horoscop Leu săptămâna 22 – 28 mai 2023

 

Dragoste– Atenție la relații săptămâna aceasta, pentru că opoziția care se formează între Marte, planeta acțiunii, din casa personalității, cu Pluton, din casa relațiilor, este conflictuală și poate aduce ruperea unor relații!

Bani – La finalul săptămânii ai putea să te aștepți la evenimente neprevăzute în planul financiar, însă vei reuși să administrezi cât mai bine banii și să găsești soluții într-un context financiar.

Muncă– Contextul astral al săptămânii este destul de tensionat și-n planul carierei și al relațiilor cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie. Faci eforturi să păstrezi o atitudine pozitivă, fără să te afecteze prea mult o decizie luată de șefi într-un context profesional. Simți că nu te ajută prea mult, ci te determină să faci o schimbare de direcție.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 22 – 28 mai 2023

 

Dragoste– În planul sentimental, Venus, planeta iubirii, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa călătoriilor și perfecționării profesionale. Nu sunt excluse surprize în planul relațional, venite de la drum, dacă faci o călătorie sau participi la cursuri sau schimburi de experiențe de schimb profesional.

Bani – În prima parte a săptămânii este posibil să primești o sumă de bani sub formă de cadou de la cineva din familie sau prieteni.

Muncă– Evenimente neprevăzute pot să apară în planul muncii, în urma unor informații. De asemenea, opoziția care se formează dintre Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa subconștientului și Pluton, din casa muncii, atrage atenția asupra unor tensiuni care mocnesc la serviciu de mai mult timp. Atenție și la starea de sănătate, pentru că se pot acutiza niște afecțiuni dacă te suprasoliciți prea mult!

 

Horoscop Balanță săptămâna 22 – 28 mai 2023

 

Dragoste– Sectorul sentimental este activat de un aspect tensionat dintre Marte, planeta acțiunii, și Pluton, planeta transformărilor profunde, care activează axa iubirii și poate aduce lupte de putere și tensiuni, conflicte sau rupturi din cauza orgoliilor. Este recomandat să nu porți niște discuții aprinse cu partenerul de cuplu, să nu faci acuzații nefondate și să te abții de la comentarii. Astfel, ai putea evita niște situații neplăcute.

Bani – Posibil în această săptămână să ți se recunoască meritele la locul de muncă și să primești o mărire salarială. Responsabil de această situație este aspectul armonios care se formează între Venus, guvernatoarea ta, din casa carierei, cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa intereselor financiare.

Muncă– În planul profesional iei decizii să începi niște cursuri de perfecționare. Contextul este susținut de Soarele în tranzit prin casa studiilor și pregătirii profesionale.

  

Horoscop Scorpion săptămâna 22 – 28 mai 2023

 

Dragoste– Dacă ești singur, contextul astral din această săptămână, în care Venus, guvernatoarea casei relațiilor, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, ar putea să-ți aducă partener sau persoane de care să te simți atras.

Bani – Intrarea Soarelui în casa intereselor financiare și aspectul pe care îl formează cu Marte, guvernatorul tău, din casa carierei, ar putea să te determine să-ți urmezi un obiectiv financiar.

Muncă– Începi săptămâna cu participarea la cursuri, seminarii și workshopuri într-un domeniu în care activezi. De asemenea, poți susține examene, interviuri sau lucrări în fața unei comisii sau să prezinți șefilor un raport. Ai un randament intelectual ridicat și faci față tuturor provocărilor. Atenție la opoziția care se formează între Marte, guvernatorul tău, din casa carierei, și Pluton din casa familiei, pentru că este posibil să iasă la iveală conflicte mai vechi!

 

Horoscop Săgetător săptămâna 22 – 28 mai 2023

 

Dragoste– Aspectul armonios care se formează între Venus, planeta iubirii, în tranzit prin casa intimității, și Uranus, planeta surprizelor, din casa iubirii, vine să-ți aducă evenimente neașteptate în planul relației și reaprinderea pasiunii în cuplu.

Bani – Eforturile tale susținute vor fi răsplătite în planul financiar. Este posibil să vrei să faci niște investiții, însă contextul astral, în care Marte, planeta acțiunii, formează un aspect tensionat cu Pluton, din casa comunicării și negocierilor, ar putea să-ți dea planurile peste cap.

Muncă– Sectorul muncii este activat în această săptămână de niște aspecte foarte tensionate, așa că recomandarea astrelor este să ai grijă cum comunici și ce negocieri duci, pentru că este posibil să se rupă niște contracte. Nu-ți impune punctele de vedere și lasă-i și pe ceilalți să aibă propriile opinii!

 

Horoscop Capricorn săptămâna 22 – 28 mai 2023

 

Dragoste– Venus, planeta iubirii, în tranzit prin casa relațiilor, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa aventurilor romantice, semn că pot să apară evenimente și situații plăcute în planul iubirii, surprize și răsturnări de situație.

Bani – Axa banilor este puternic aspectată în această săptămână de apecte tensionate, de opoziția dintre Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa intereselor financiare și a banilor proveniți din alte surse decât salariile, și Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa banilor munciți. Posibil să se complice relațiile de familie din cauza unui context financiar.

Muncă– La serviciu se anunță o săptămână aglomerată, dar cu satisfacții profesionale.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 22 – 28 mai 2023

 

Dragoste– Situația în relația de cuplu se poate complica din cauza unui aspect tensionat care se formează între Marte, planeta acțiunii, din casa relațiilor, cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa personalității. Posibil să apară conflicte din cauza familiei, patrimoniului sau a unor bunuri.

Bani – În partea a doua a săptămânii încerci să returnezi o datorie, să accesezi un credit sau să achiziționezi ceva de valoare pentru casă. Atenție dacă vrei să faci niște achiziții de o valoare mai mare, pentru că este posibil să nu fii mulțumit de produse, să returnezi și să intri în posesia banilor mai greu.

Muncă– La serviciu, deși este mult de lucru și primești și sarcini suplimentare, tranzitul lui Venus, micul benefic, prin casa muncii, te ajută să faci față tuturor provocărilor și să-ți fie destul de ușor.

 

Horoscop Pești săptămâna 22 – 28 mai 2023

 

Dragoste– În prima parte a săptămânii te preocupă programarea unei vacanțe sau găsirea unor metode noi de relaxare și distracție. Și planul sentimental este activat și ești mai atentă la nevoile partenerului.

Bani – Din punct de vedere financiar s-ar putea să apară dispute cu unele rude din cauza administrării patrimoniului sau a unor bunuri moștenite de la familie.

Muncă– Axa muncii este activată în a doua parte a săptămânii. Atenție la informațiile care vin spre tine! Verifică sursele și nu da crezare unor vești sau bârfe! Ai grijă dacă te asociezi cu anumite persoane pentru că îți poți strica imaginea! Opoziția dintre Marte, planeta acțiunii, și Pluton, guvernatorul casei principiilor, poate să aducă tensiuni între tine și colegii cu care nu împărtășești aceleași credințe și idealuri.

 

 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!