"House of Cards – Culisele puterii" este disponibil in premiera in Romania pe Voyo.ro

House of Cards ndash; Culisele puterii este disponibil in premiera in Romania pe Voyo.ro
Citeste mai mult despre: House of Cards, Culisele puterii, Voyo.ro,
Data publicarii: 15 Aprilie 2013
Data actualizare: 15 Aprilie 2013
De luni, 15 aprilie, serialul momentului care il are ca protagonist pe Kevin Spacey este pe Voyo.ro.

Cel mai tare serial al momentului, "House of Cards – Culisele puterii" este adus in premiera in Romania de Voyo.ro.

De luni, 15 aprilie, serialul este disponibil utilizatorilor Voyo.ro, care au posibilitatea sa acceseze si sa vizioneze toate cele 13 episoade ale primului sezon.

Lansat in Statele Unite in februarie 2013 si considerat serialul anului, "House of Cards – Culisele puterii" este disponibil publicului roman inainte chiar ca telespectatorii americani sa-l fi vazut la vreun post TV. Asa se face ca cine are cont pe Voyo.ro poate vedea de luni, 15 aprilie, toate cele 13 episoade ale primului sezon "House of Cards".

Cu un buget de 100 de milioane de dolari si nume grele in distributie, precum Kevin Spacey, castigator a doua premii Oscar, serialul poate fi vizionat atat pe PC / Laptop (pe site-ul www.voyo.ro), cat si prin aplicatiile Voyo.ro pentru ipad, iPhone si Smart TV.

Regizorul David Fincher, cel care semneaza si "Alien 3", "Seven" sau "Fight Club", aduce publicului o poveste plina de intrigi si manipulare care se desfasoara in zilele noastre in Washington D.C., in lumea dura a politicii.

"House of Cards – Culisele Puterii" urmareste parcursul liderului democrat al Camerei Reprezentantilor din Congres, Frank Underwood (Kevin Spacey). Noul presedinte ii promisese un post de Secretar de Stat, pe care ulterior i-l refuza, astfel ca Frank e decis sa se razbune.

Sotia lui Underwood, Claire (interpretata de nu mai putin celebra Robin Wright) este cea care il sustine in razboiul politic pe care acesta il initiaza. Apreciat de criticii de film de peste Ocean si laudat pentru intriga si jocul actoricesc, serialul disponibil pe Voyo.ro patrunde in culisele lumii politicie, in care nimic nu-i sta in cale celui care vrea sa obtina puterea. 
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies