Donald Trump despre cea mai frumoasa femeie din lume: "Arata doar de nota 7!"

Donald Trump despre cea mai frumoasa femeie din lume:  Arata doar de nota 7!
Citeste mai mult despre: Donald Trump, Angelina Jolie,
Data: 22 Mai 2018
Omul de radio Howard Stern a povestit ca actualul Presedinte al Statelor Unite, care a participat de foarte multe ori in emisiunea sa, obisnuia sa le dea note femeilor pentru felul in care arata. 

Stern povesteste ca Trump ar fi spus intr-o ocazie ca actrita Angelina Jolie “merita doar un 7”, scrie site-ul variety.com.

,,L-am rugat sa numeasca cateva femei frumoase din zilele noastre, iar el a spus ca, dupa parerea lui, femeile frumoase nu sunt aproape niciodata actrite. Sunt fotomodele. A spus ca in industria de divertisment a vazut doar femei cu aspect de nota 6 sau de 7”, a marturisit Stern.

Omul de radio a povestit ca Trump a dat ulterior si exemple. ,,Eu i-am spus ca Angelina Jolie, de exemplu, e foarte frumoasa, iar el a zis ca nu merita mai mult de 7.”, a mai spus Stern. 

Trump a mers pe nisipuri miscatoare cand a adaugat ca, dupa parerea lui, o femeie cu adevarat frumoasa e fiica lui, Ivanka. ,,Asta inseamna sa ai un aspect fizic de nota 10!”, ar fi spus atunci Trump. 

Actualul Presedinte nu e la prima declaratie de acest gen despre fiica sa. El a cunoscut pentru declaratiile sale nepotrivite referitoare la aspectul fizic al Ivankai.

Stern a povestit acest episod intr-un interviu care va fi difuzat de Netflix in programul “My Next Guest Needs No Introduction”, care e prezentat de David Letterman. Interviul va fi difuzat in 31 mai. 

FULLSCREEN
Donald Trump despre cea mai frumoasa femeie din lume: "Arata doar de nota 7!"
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies