iLikeIT, cea mai urmărită emisiune de tehnologie din 2018, revine la PRO TV pe 16 februarie, de la ora 10:00

iLikeIT, cea mai urmărită emisiune de tehnologie din 2018, revine la PRO TV pe 16 februarie, de la ora 10:00
Autor: Redactia
Data publicarii: 14 Februarie 2019
Data actualizare: 14 Februarie 2019
Sezonul 12 iLikeIT începe în acest weekend la PRO TV, în cea mai aglomerată perioadă a anului în tehnologie: imediat după cel mai mare târg din domeniu - CES Las Vegas - și înainte de Mobile World Congress Barcelona.

Toți cei împătimiti de tehnologie vor afla de la George Buhnici și Marian Andrei cele mai noi informații, vor descoperi o serie de inovații care par să schimbe cursul lucrurilor, vehicule autonome care datorită tehnologiei 5G primesc în permanență informații despre pietoni, nu doar despre mașinile din trafic. Dronele pentru transport sunt, iar, extrem de interesante. Producătorii estimează că în patru ani ar fi capabili să vină cu alternativa viabilă supremă  pentru haosul din marile orașe.

Echipa iLikeIT se concentrează și anul acesta pe sănătate. Au apărut device-urile care îmbunătățesc traiul suferinzilor, spre exemplu scaunul cu rotile autonom sau cel care îi poate ajuta pe paraplegici să stea în picioare. Pentru că la târg sunt fel și fel de invenții atipice și amuzante, echipa va prezenta sâmbăta aceasta litiera care se curăță singură, oglinda cu comenzi vocale sau dispozitivul inteligent care te ajută să faci whisky sau țuică. 

De asemenea, săptămânal, câte un invitat își va susține teza în tehnologie în prezența lui George Buhnici, iar in prima ediție, Adrian Nartea, protagonistul noului serial “Vlad”, difuzat de PRO TV vine în platoul iLikeIT.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies