Ilustratiile pe care doar oamenii care traiesc singuri le inteleg cu adevarat. De ce sunt speciale

Ilustratiile pe care doar oamenii care traiesc singuri le inteleg cu adevarat. De ce sunt speciale
Citeste mai mult despre: ilustratii, artist, imagini, singur,
Data publicarii: 17 August 2017
Data actualizare: 17 August 2017
De cele mai multe ori, suntem tentati sa ii compatimim pe cei care traiesc singuri sau nu sunt implicati intr-o relatie. 

In realitate, nu avem niciun motiv sa consideram ca vietile lor sunt triste sau lipsite de experiente memorabile. Uneori, e chiar ideal sa petreci timp cu tine, sa te redescoperi si sa reflectezi. 

Un artist grafician din Los Angeles a realizat o serie de ilustratii care ne arata ca e minunat sa faci lucruri in intimitatea casei tale, chiar daca nu esti in compania cuiva anume.

Yaoyao Ma Van As si-a dorit sa surpinda fix acele momente aparte, in care ne destindem si ne comportam fix asa cum ne dorim. 

Cu alte cuvinte, artistul ne arata ca fiecare etapa a vietii are farmecul sau. Tine doar de noi cum ne organizam si ne propunem sa vedem frumusetea din fata ochilor nostri. 

Vezi si tu cateva din ilustratiile care au cucerit internetul:


Te bucuri de liniste si pace.Poti sa evadezi din cotidian.Poti sa lucrezi cand vrei, cat vrei si cum vrei.Poti sa lenevesti intreaga zi.Poti sa te relaxezi in cada cat de mult iti doresti. Nimeni nu o sa bata la usa ca sa te intrebe cat mai dureaza. Vezi mai multe imagini aici!VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies