Imagine rară cu fiicele lui Charlize Theron. Actrița a postat o fotografie în care fetele apar alături de mama ei

Imagine rară cu fiicele lui Charlize Theron. Actrița a postat o fotografie în care fetele apar alături de mama ei
Citeste mai mult despre: Charlize Theron, fiice,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 28 Ianuarie 2022
Data actualizare: 28 Ianuarie 2022
Charlize Theron este una dintre cele mai discrete vedete de la Hollywood și preferă să își țină viața privată departe de mass media. Postează rar pe rețelele de socializare și își fereste cât poate de mult copiii de lumea showbizului.

Însă actrița a făcut o excepție cu ocazia zilei de naștere a mamei sale. Aceasta i-a urat “La mulți ani” printr-o postare elogioasă pe Instagram, în care apar și fetițele ei.

Charlize are două fiice adoptate – Jackson, în vârstă de 10 ani, și August în vârstă de 7 ani. În urma cu câțiva ani actrița a dezvăluit că Jackson, care s-a născut băiat, spune că este, de fapt, fetiță. 

"Da, și eu am crezut că este băiat. Până când într-o zi m-a privit în ochi și mi-a spus: < Eu nu sunt băiat. Sunt fată!> Avea 3 ani pe atunci. Asta a fost, iar acum am două fetițe superbe, pe care, că orice părinte vreau să le protejez și să le văd fericite. 

Nu eu sunt cea care decide cine vor să fie copiii mei. Treaba mea ca părinte este să mă bucur de copiii mei, să-i iubesc și să mă asigur că au tot ceea ce le trebuie ca să fie fericiți. Voi face tot ceea ce pot că fetele mele să aibă dreptul de a alege ceea ce vor să fie", a declarat actrița citată de Daily Mail. 

Charlize a avut o copilărie zbuciumată. A fost crescută într-o fermă de lângă Johannesburg, Africa de Sud, de un tată alcoolic și abuziv, care o bătea frecvent pe mama sa. 

 Atunci când avea 15 ani, tatăl lui Charlize, care avea o afacere în domeniul construcțiilor, s-a întors acasă cu un pistol și a vrut  să le ucidă pe fiica și pe soția lui.  În schimb, Gerda (mama actriței) a pus mâna pe pistol și și-a împușcat  mortal soțul, în legitimă apărare. Totul s-a întâmplat sub ochii îngroziți au lui Charlize Theron, care asistase la toată scena. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies