Imagini nemaivăzute cu Angelina Jolie din copilărie. Dezvăluirile unui apropiat despre comportamentul ei sunt incredibile

Imagini nemaivăzute cu Angelina Jolie din copilărie. Dezvăluirile unui apropiat despre comportamentul ei sunt incredibile
Citeste mai mult despre: Angelia Jolie, imagini nemaivazute, tinerete,
Data: 29 Iulie 2020
Angelina Jolie a ajuns în lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă, iar în tinerețe era recunoscută pentru temperamentul vulcanic și obiceiurile nesănătoase. 

Cei de la DailyMail.com au obținut o serie de fotografii exclusive de pe vremea în care Angelina Jolie avea 14 ani, dar și câteva scrisori în care a făcut diverse dezvăluiri necunoscute pentru publicul larg. 

Potrivit sursei care a oferit aceste informații sub anonimat, actrița a fost o adolescentă rebelă, care consuma alocol și fuma iarbă, dar și foarte generoasă și dornică să își ajute prietenii care aveau probleme. 

”Am avut o prietenie minunată. Nu putea trece pe lângă o persoană fără adăpost fără să îi ofere bani sau mâncare. Nu e de mirare că a devenit o voce importantă în ajutorarea celor nevoiași”, a declarat respectiva sursă. 

”Angelina era obsedată de cimitire, de magia neagră, era interesată și de partea întunecată a vieții. Se gândea să devină director de pompe funebre”, a explicat acesta. 

Vezi și: Modele tatuate care fac furori pe internet cu look-urile lor excentrice. Cum arată "fata dragon"




VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies