Imagini socante cu doi tineri in stare de ebrietate care au cazut in fata unui metrou din Londra

Imagini socante cu doi tineri in stare de ebrietate care au cazut in fata unui metrou din Londra
Citeste mai mult despre: tineri, accident, metrou, stare de ebrietate,
Data publicarii: 06 Aprilie 2018
Data actualizare: 06 Aprilie 2018
De cand metroul circula si noaptea in Londra, pasagerii care au consumat alcool au fost o preocupare considerabila. 

Urmatorul videoclip arata o scena groaznica, in care doi baieti beti s-au aruncat in fata unui metrou. 

Cei doi erau in stare de ebrietate si "se jucau" pe platforma Green Park de pe linia Victoria, cand au cazut pe sina unui metrou care se apropria. Din fericire, au fost salvati de ceilalati pasageri. 


Sursa: UNILAD 

Autumn, o antrenoare de majorate a filmat incidentul si a declarat pentru UNILAD:"Ei erau intr-adevar beti si faceau foarte mult zgomot. Incercam sa vorbesc cu prietenul meu, dar nu ne puteam auzi din cauza celor doi care vorbeau si radeau foarte tare. Tipau, cantau cu voce tare si se plimbau foarte aproape de marginea platformei. Prietenul meu mi-a spus sa ii filmez. Ei se luptau in joaca si incercau sa se sperie reciproc, impingandu-se aproape de margine. Si-au pierdut echilibrul si apoi au cazut de sina de tren. Prietenul meu a crezut ca unul dintre ei s-a blocat si a murit deoarece asa arata in videoclip. Trei alti barbati i-au tras si i-au salvat inainte de a fi izbiti de metrou." 

Autumn a explicat cum baietii au incercat sa intre in metrou dupa incident ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, dar trenul nu s-a miscat timp de 15 de minute. In cele din urma, politia a sosit si i-a retinut pe cei doi tineri, iar intreaga linie Victoria a fost inchisa. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies