In desene coafurile lor sunt impecabile. Cum ar arata printesele Disney daca parul lor nu ar fi perfect aranjat

In desene coafurile lor sunt impecabile. Cum ar arata printesele Disney daca parul lor nu ar fi perfect aranjat
Data: 04 Februarie 2017
Toate fetitele care au crescut cu desenele Disney s-au obisnuit cu rochiile fastuoase de bal ale printeselor lor preferate si le-ar putea recunoaste dintr-o mie dupa coafurile impecabile si parul frumos aranjat.

Belle si superba ei rochie galbena si cocul atent aranjat sau Pocahontas cu parul sau negeu stralucitor sunt doar doua dintre printesele pe care copilele le recunosc cu usurinta. Stilul vestimentar si coafura personajelor este reprodus si luat drept exemplu de milioane de micute din intreaga lume, care mai ales de Halloween aleg sa se deghizeze la fel ca ele.

Loryn Brantz, membra a comunitatii BuzzFeed, si-a imaginat cum ar arata printesele Disney daca parul lor ar fi la fel ca al unei persoane reale.

Tanara talentata a recreat unele dintre cele mai cunoscute scene in care apar personajele Disney si le-a tranformat total coafura. Rezultatele sunt spectaculoase si se apropie foarte mult de realitate si de modul in care ar arata parul fiecarei persoane daca ar fi udat sau batut de vand. 

Vezi mai multe imagini aici!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO