Inca un DUSMAN pentru Bute! Mister KO e facut PRAF pe un site de specialitate! De ce nu i se da NICIO sansa cu Pavlik!

Inca un DUSMAN pentru Bute! Mister KO e facut PRAF pe un site de specialitate! De ce nu i se da NICIO sansa cu Pavlik!
Citeste mai mult despre: Lucian Bute, KO, Pavlik, sport.ro,
Data publicarii: 11 Iulie 2011
Data actualizare: 11 Iulie 2011
Victoria lui Bute prin KO din lupta cu Mendy nu a impresionat chiar pe toata lumea. Doroftei l-a atacat in tara, dar sunt altii care il critica pe plan international.

"Pavlik il face KO pe Bute" e titlul unui editorial postat de site-ul boxingnews24.com dupa victoria lui Bute cu Mendy. "Nu am fost niciodata impresionat de Kelly Pavlik (37-2, 32 KO), dar am vazut destul ca sa stiu ca e indeajuns de bun ca sa-l bata pe Bute (29-0, 24 KO) la meciul de pe 5 noiembrie din SUA. Bute nu are forta si viteza necesare sa se bata cu un om care trimite lovituri grele ca Pavlik. Nu imi pasa ca pavlik s-a expus in luptele trecute cu Sergio Martinez si Bernard Hopkins, are stilul si puterea sa il bata pe Bute.

Cand m-am uitat la meciul lui Bute cu Mendy am observat un luptator care a pierdut mult din viteza picioarelor si evazivitatea care il recomanda pe Bute drept un luptator mare in trecut. Inca isi tine bratul drept jos ca pana acum si inca se mai retrage cand adversarul vine spre el. Diferenta e ca acum Bute se misca mult mai lent si primeste mult mai multe lovituri ca inainte.

Intra pe www.sport.ro si citeste continuarea!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!