INTERVIU Selly: ”Nimic nu poate înlocui socializarea reală, fizică dintre două persoane”

INTERVIU Selly:  Nimic nu poate înlocui socializarea reală, fizică dintre două persoane
Citeste mai mult despre: Selly, interviu, Tabara de vara,
Data publicarii: 14 Septembrie 2021
Data actualizare: 14 Septembrie 2021
Selly se pregătește de un nou concert 5GANG, dar și de lansarea filmului ”Tabăra de vară”, motiv pentru care a acordat un inteviu exclusiv protv.ro.

Cum arată începutul de toamnă pentru tine?

Începutul de toamnă vine cu o aglomerație care nu cred că este doar la mine, întotdeauna septembrie vine la mai toată lumea cu tot felul de proiecte, în cazul nostru, concertul 5GANG care va avea loc pe 19 septembrie la Romexpo și filmul ”Tabăra de vară”. 

Pe de-o parte, ne pregătim pentru concert pentru că este important să avem o prestație bună, având în vedere că nu ne-am mai văzut cu fanii de foarte mult timp, pe de altă parte, filmul este proiectul meu de suflet și cel în care am investit vara asta cel mai mult timp, energie și cele mai multe sentimente, pentru că, încă de când eram mic visam să fac filme, visam să ajung pe un platou de filmare, să joc într-un film, să am un cuvânt de spus în ceea ce privește modul în care realizăm acel film, iar pentru mine e un mare vis împlinit acest al doilea film pe care îl fac: ”Tabăra de vară”.

 

Care e secretul succesului tău?

Eu cred că, dacă succesul ar fi avut un secret, acel secret s-au fi aflat până acum. Să fii la locul potrivit, să perseverezi (eu m-am apucat să fac vlogging de la o vârstă fragedă, am avut timp sa testez, să îmbunătățesc, să găsesc cumva o rețetă de entertainment care să placă. Nimeni nu face conținut bun la început. Toți suntem slabi la început, important e cât de repede și cât de bine reușim să ne adaptăm, să învățăm din conținutul pe care l-am făcut anterior și să-l îmbunătățim, deci adaptabilitatea este foarte importantă, dar cea mai importantă calitate este perseverența, e important să fii motivat să faci treabă.

E greu, e ușor să faci acest gen de conținut? Un conținut de calitate...

Cu siguranță, nu e ușor. Cine spune că e ușor ori minte, ori nu încearcă să facă totul la potențialul lui maxim. E greu să reușești să atragi un public numeros care să te urmărească, dar atâta timp cât îți vine natural să faci asta, atunci poți spune că e ușor. Munca, oricât de grea ar fi, devine mult mai plăcută, atunci când o faci cu pasiune.

 

Dar ce înseamnă conținut de calitate și de unde vine inspirația?

Conținutul de calitate e un conținut care nu trebuie să contravină principiilor tale, să faci un conținut care îți face plăcere, nu doar pentru că asta se cere. Dacă respecți aceste lucruri, dacă vei fi mai implicat, vei mai atent, vei fi mai dedicat, conținutul respectiv va ieși mult mai de calitate. În al doilea rând, cred că un produs este făcut gândit, nu grăbit, un vlog de calitate e acela care vine cu o altă abordare, care încearcă să vină cu un mesaj, să le facă oamenilor zile mai senine. Inspirația vine din tot ceea ce se întâmplă în jurul tău, un eveniment, poate o discuție între doi prieteni de ai tăi, o știre pe care o vezi sau o situație funny. Desigur, în unele este greu sau chiar imposibil să găsești o astfel de perspectivă, însă cred că un entertainer trebuie să-și dezvolte foarte mult acest simt, să vadă ceva că se întâmplă și deodată să-i vină o idee și să încerce să structureze un episod, un conținut din lucrurile acelea care ni s-au întâmplat, în timp ce mergeam pe stradă sau în timp ce vorbim cu cineva la tel sau situații de genul asta. 

 

Sunt din ce în ce mai mulți tineri care s-au apucat să facă tot felul de chestii pe YouTube, Tik Tok, crezi că la un moment dat toată această bulă va exploda? Mai exact, cum crezi tu că va arăta social media peste 10 ani?

E foarte greu de spus în ce direcție vor merge lucrurile, însă e clar că internetul și rețelele de socializare au democratizat masiv producția de conținut, în sensul în care oricine are o idee poate să o exprime vizual doar filmându-se cu telefonul. În urmă cu 15 ani, nimeni nu putea face asta. E cert că persoane influente au fost și vor fi întotdeauna, chiar și peste 10 ani. Nu putem ști ce tip de conținut va vrea publicul să consume peste 10 ani, dar persoane care să-i distreze pe ceilalți sau care să fie o sursă de inspirație și pentru alții vor fi întotdeauna.

 

Crezi că e bine că lumea petrece din ce în ce mai mult timp pe telefon, în loc să socializeze fizic, să se întâlnească, să povestească etc?

E prematur să evaluăm ce efecte fie ele pozitive sau negative are tehnologia. Însă, într-adevăr, trebuie să fim atenți în cazul copiilor foarte mici care petrec mult timp în fața diferitelor ecrane.  În rest, cât ne privește pe noi adulții, ținând cont să facem totul cu măsură și să nu ne petrecem toată viața cu ochii în telefon, nu putem nega milioanele de avantaje pe care tehnologia le –a adus în viața noastră. Nu putem ignora cât de ușor putem afla acum tot felul de informații, câte lucruri putem controla prin diferite aplicații, desigur însă, totul trebuie făcut cu măsură și nimic nu poate înlocui socializarea reală, fizică dintre două persoane. Dar, trebuie să recunoaștem că tehnologia și telefoanele și tot ce s-a întâmplat în ultimii 10 ani au creat enorm de multe oportunități și posibilități într-o țară în care ar fi fost greu de crezut că se va întâmpla acest lucru. 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies