Intimacy 2.0: Rochia care devine transparenta atunci cand cea care o poarta este excitata

Intimacy 2.0: Rochia care devine transparenta atunci cand cea care o poarta este excitata
Citeste mai mult despre: tehnologie, curiozitati, moda,
Data publicarii: 06 Februarie 2013
Data actualizare: 06 Februarie 2013
Rochia "Intimacy 2.0", creatie a designerului Daan Roosegaarde, a devenit cunoscuta datorita faptului ca materialul opac devine transparent in cazul unor emotii puternice.

In sfarsit, barbatii vor sti ce este in mintea (si, mai ales, in inima) partenerelor lor de intalnire, atunci cand tinuta lor va deveni din ce in ce mai transparenta.

Creatia olandezului include niste fasii din piele si niste folii electronice opace, care detecteaza bataile inimii purtatoarei, conform "Daily Mail", citat de Perfecte.ro.

"Intimacy 2.0 este un proiect de moda care exploreaza relatia dintre intimitate si tehnologie", a explicat Roosegaarde intr-un interviu. Tehnologia este folosita aici nu doar in scop functional, dar ca instrument pentru a crea intimitate la un nivel direct si personal, care in societatea noastra dictata de tehnologie devine tot mai important.

Designerul olandez este in prezent in tratative pentru a produce o linie pret-a-porter de haine Intimacy, rochia 2.0 fiind insa deocamdata doar un prototip.


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!