Irina Columbeanu, o elevă model la liceul din Malibu: a fost premiată! "Speră să devină avocat, neurochirurg sau scriitor"

Irina Columbeanu, o elevă model la liceul din Malibu: a fost premiată! Speră să devină avocat, neurochirurg sau scriitor
Citeste mai mult despre: Irina Columbeanu, Malibu,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 26 Aprilie 2022
Data actualizare: 01 Iunie 2022
Irina Columbeanu a reușit să se facă remarcată la liceul din Malibu, unde învață. Tânăra în vârstă de 15 ani este o elevă eminentă, implicată în activități extrașcolare și cu o mulțime de inițiative.

Irina, fiica Monicai și a lui Irinel Columbeanu, s-a făcut remarcată într-un articol în MalibuTimes.com. Adolescenta a fost recompensată cu un premiu de către Malibu Dolphin Charitable Foundation. Premianții aleși de fundația caritabilă, printre care și Irina, sunt recompensați pentru contribuția pe care o aduc în domenii precum protecția mediului, salvarea faunei sălbatice, educație, alfabetizare, arte, sănătate și siguranță, programe pentru adolescenți etc.

Ce spune Malibu Times despre Irina Columbeanu? Adolescenta în vârstă de 15 ani, care e în anul întâi la liceul din Malibu, este lăudată pentru faptul că practică multiple sporturi și concurează în competiții de baschet, tenis și atletism. Astfel, Irina s-a făcut remarcată prin activitățile ei extrașcolare în comunitatea din care face parte. 

“În calitate de membru al Asociației Studențești de la Liceul Malibu, ea susține și promovează implicarea elevilor atât la școală, cât și în comunitate.

Pasiunea ei pentru comunicare, atât scrisă, cât orală, i-a adus succes în mai multe cluburi și discipline, inclusiv Model UN, Mock Trial și Positive Poets. Recent, a fost singura elevă de clasa a IX-a care a primit o nominalizare pentru evenimentul Tânărul Anului 2022 la BGCM, unde a concurat împotriva elevilor mai mari, țînând un discurs bine pregătit și prezentând un portofoliu extins cu realizările ei”.

Irina Columbeanu este lăudată și pentru zecile de ore de voluntariat în scopul ajutorării copiilor cu dizabilități.

În primul an, ea a ajutat la înființarea Brent’s Club în campusul MHS (un club care susține un stil de viață fără droguri), unde acum deține funcția de președinte.
 

„Pe lângă numeroasele sale activități extracurriculare, Irina este o savantă care se mândrește cu excelența academică și speră să devină într-o zi avocat, neurochirurg sau scriitor”, scrie Malibu Times.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!