Jamie Oliver știe tot ce fac cei cinci copii ai săi. Cum îi supraveghează la fiecare pas

Jamie Oliver știe tot ce fac cei cinci copii ai săi. Cum îi supraveghează la fiecare pas
Autor: Dan Brumar
Data: 19 Septembrie 2018
Bucătăria e o joacă de copii pentru Jamie Oliver, unul dintre cei mai populari bucătari din lume. Însă, când vine vorba de siguranța copiilor săi, lucrurile se complică. Britanicul a recunoscut că-și minitorizează la fiecare pas cei cinci copii. Cum reușește?

Jamie Oliver (43 de ani) pune siguranța copiilor săi mai presus de orice. Bucătarul, care are cinci comori cu soția lui, Juliette Norton, a mărturisit că e la curent cu fiecare mișcare a acestora cu ajutorul unei aplicații ce monitorizează acțiunile copiilor săi. Patru dintre copiii lui au parte de acest tratament, al cincilea a scăpat, deocamdată. Fiindcă nu are decât doi ani, micul River Rocket Blue Dallas, petrece mai tot timpul alături de mama lui, deci localizarea lui nu e o problemă.

Însă, bucătarul îi „spionează” pe ceilalți patru copii, fiindcă nu-și poate găsi liniștea dacă nu știe ce fac și unde sunt în orice moment al zilei. „Fetele cele mari, Jools și eu folosim o aplicație de mobil care se cheamă Life360, care ne ajută să vedem exact unde este toată lumea și pe ce traseu a mers”, a explicat Oliver, citat de Daily Mirror.

Oricât ar părea de deplasată, aplicația care monitorizează traseul zilnic la copiilor s-ar putea dovedi utilă pentru părinții care își suspectează copiii că le spun minciuni. Astfel, adulții știu exact unde sunt aceștia și primesc actualizări în timp real despre traseul pe care îl urmează. Dacă au probleme pe drumul spre casă sau spre școală, copiii pot semnala acest lucru în aplicație, ceea ce este vizibil pe harta din aplicație. Iată mai jos cum funcționează sistemul!

Jamie Oliver le-a spus copiilor săi că, folosind această aplicație, și ei pot vedea unde este el în orice moment al zilei. „Pot vedea inclusiv cât de repede conduc”, a spus, amuzat, Jamie Oliver.

La începutul acestei luni, Jamie Oliver a ajuns în atenția presei după ce a pus la pământ un bărbat care încerca să intre prin efracție în casa lui. Bucătarul l-a imobilizat și l-a predat poliției. Însă, oamenii legii nu au luat nicio măsură împotriva „hoțului”, fiindcă nu apucase să intre în locuință. Mai mult, poliția nu a putut strânge dovezi care să demonstreze implicarea sa în alte spargeri.

Copiii săi au nume frumoase, dar neobișnuite


Jools și Jamie în 2010, când a venit pe lume fiul lor Buddy


Jamie Oliver s-a căsătorit în anul 2000 cu Juliette (Jools) Norton, pe care a cunoscut-o în 1993. Împreună au cinci copii (trei fete și doi băieți), cărora le-au găsit nume neobișnuite, dar extrem de frumoase: Poppy Honey Rosie (16 ani), Daisy Boo Pamela (15 ani), Petal Blossom Rainbow (9 ani), Buddy Bear Maurice (7 ani) și River Rocket Blue Dallas (doi ani).

FULLSCREEN
Jamie Oliver știe tot ce fac cei cinci copii ai săi. Cum îi supraveghează la fiecare pas
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO