Janet Jackson, dans lasciv la Gala Premiilor Billboards

Janet Jackson, dans lasciv la Gala Premiilor Billboards
Data: 21 Mai 2018
Sora lui Michael Jackson arata incredibil la doar un an de la nasterea primului sau copil, micutul Eissa Al Mana. 

Cantareata, in varsta de 52 de ani, a facut show la Gala Premiilor Billboards. Dupa ce a fost permanent criticata pentru ca a luat cateva kilograme bune in plus in timpul sarcinii, Janet a reusit sa le demonstreze criticilor ca are o vointa de fier. Dupa o cariera de aproape patru decenii, ea a a afisat o silueta de invidiat cu ocazia galei Premiilor Billboards, unde a sustinut un concert de exceptie, cu elemente de coregrafie spectaculoase. 

Imbracata intr-o pereche de pantaloni foarte scurti, un pulover auriu si crizme in aceeasi culoare, peste genunchi, Janet a reusit sa ii surprinda pe cei prezenti in public. Pe masura costumului a fost si coregrafia, care fost presarata cu momente lascive, dar si foarte multe miscari energice, care nu au pus-o deloc in incurcatura pe frumoasa cantareata. 


 

In ultimii ani, Janet a disparut aproape complet din viata publica si a evitat atentia presei internationale, adoptand un stil de viata foarte discret. Ea a mers pana la a se muta in Orientul Mijlociu pentru a scapa de atentia presei si a paparazzilor. Decizia a venit in contextul vietii ei persoanele, mai precis ea a anuntat public ca a hotarat sa se dedice mai mult familiei dupa casatoria sa cu omul de afaceri Wissam Al Mana, in 2012. 

Janet e mai cunoscuta publicului larg ca sora a lui Michael Jackson, insa, la randul ei, a reusit sa vanda peste 100 de milioane de albume in lumea intreaga, de la debutul ei pe scena, in 1982.

Ea fost recompensata de-a lungul anilor cu sase premii Grammy, 33 de premii Billboard si 10 premii MTV.

FULLSCREEN
Janet Jackson, dans lasciv la Gala Premiilor Billboards
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO