Jodie Foster, terifiată de Anthony Hopkins la filmările pentru „Tăcerea mieilor”

Jodie Foster, terifiată de Anthony Hopkins la filmările pentru bdquo;Tăcerea mieilor
Data publicarii: 22 Octombrie 2019
Data actualizare: 06 Martie 2020
Recent, Jodie Foster a mărturisit că lucrul la thriller-ul ”Tăcerea mieilor” nu a fost chiar floare la ureche.

În filmul clasic ”The Silence Of The Lambs” (1991), Jodie Foster intepretează o studentă FBI care este pusă să interacționeze cu Hannibal Lecter, un criminal incredibil de inteligent, aflat în închisoare, pentru a prinde un alt criminal în serie. 

Citește și: Anthony Hopkins nu si-a mai vazut fiica de 20 de ani. Motivul e uimitor!

Actrița, acum în vârstă de 56 de ani, a mărturisit că nu filmul a speriat-o, ci partenerul său de ecran, Anthony Hopkins, care l-a interpretat pe fiorosul canibal Hannibal Lecter.

Conform lui Jodie Foster, faimoasa scenă a interogatoriului dintre ea și Hopkins a înspăimântat-o de-a binelea. ”Filmul nu m-a speriat, dar Anthony Hopkins m-a înspăimântat de-a dreptul”.

Faimoasa scenă nu a fost turnată cu actorii privindu-se față în față, pentru că, din cauza designului complicat de pe platou, actorului britanic îi trebuia 20 de minute să intre și să iasă din celulă.

Astfel, în loc ca scena să se filmeze în doi, unul dintre actori era în spate, de unde persoana filmată nu îl putea vedea, dar îi putea auzi vocea.

„Așa că, atunci când am făcut scena cu Dr. Lecter, nu i-am putut vedea fața, doar vocea înspăimântătoare. Trebuia să privesc în camera de luat vederi și să pretind că mă uit la el”, a explicat Jodie Foster.

Mai mult, când filmările au luat sfârșit, ambii actori au mărturisit că experiența a fost terifiantă. ”În ultima zi de filmare, luat prânzul, eu mâncam un sandvici cu salată cu ton, iar Anthony era lângă mine. I-am spus: M-ai speriat de-a binelea”.

Răspunsul a fost la fel de șocant, Anthony Hopkins mărturisindu-i lui Jodie Foster că și el a simțit la fel. 

Foto: Getty

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies