Joe Biden dezinfectează Casa Albă după plecarea lui Donald Trump

Joe Biden dezinfectează Casa Albă după plecarea lui Donald Trump
Data publicarii: 15 Decembrie 2020
Data actualizare: 14 Ianuarie 2021
Joe Biden, președintele ales al Statelor Unite, a dispus ca, după plecarea lui Trump, luna viitoare, Casa Albă să fie dezinfectată. 

Președintele Joe Biden a ordonat o curățare în amănunt a clădirii de 5.109 metri pătrați, din Washington DC, imediat ce actulul rezident o va părăsi.

Decizia vine după ce Trump și alți membri ai echipei sale au contractat coronavirus de-a lungul ultimelor luni. ”Administrația domnului Trump a fost ciuruită de coronavirus. Familia Biden nu vrea să riște nimic”, a declarat un membru al echipei de tranziție pentru Mail Online. 

”Întreaga proprietate va fi curățată, dezinfectată, ba chiar se vor înlocui clanțele la uși și vor fi schimbate elementele de decor din fibre textile. Virusul poate rezista pe tot felul de suprafețe, așa că întreaga clădire va fi dezinfectată pentru a exorciza orice urmă a echipei Trump”, a mai spus sursa citată. 

The General Services Administration (GSA), oficiul care este responsabil cu curățenia în East Wing și West Wing, a confirmat că va avea loc o operațiune radicală în acest sens.

„Curățenia va include toată mobila, podelele, ferestrele, clanțele, întrerupătoarele, butoanele de lift, camerele de baie, prize și nu numai”.

Pentru a lupta împotriva coronavirusului, Biden are în plan să vaccineze 100 milioane de americani și să regleze regulile privind purtarea măștii.

Foto: Getty
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!