John Cena, aparitie fioroasa in ring. Cum arata sportivul in cele mai recente imagini

John Cena, aparitie fioroasa in ring. Cum arata sportivul in cele mai recente imagini
Citeste mai mult despre: John Cena, sportiv, ultimele imagini, wrestling,
Data: 22 August 2016
John Cena se numara printre cei mai apreciati sportivi ai momentului. Dedicat pasiunii sale pentru wrestling, luptatorul a devenit un model pentru milioane de copii din intreaga lume.

De 15 ori campion in wrestling, John Cena este cel mai popular wrestler la ora aceasta. Are peste 40 de milioane de fani pe Facebook si 7.8 milioane de followeri pe Twitter. Iar Cena i-a surprins recent pe acestia cu o noua performanta.

O accidentare grava l-a tinut departe de ring timp de 6 luni, Cena a reusit din nou sa se recupereze mai rapid decat se asteptau doctorii. El reuseste deja sa impinga la piept cu toate ca doctorii i-au spus ca "e imposibil sa faca asta in mai putin de 6 luni". Au trecut insa doar 3 luni de la accidentare cand Cena s-a intors la ceea ce ii place cel mai mult sa faca, revenind in ring mult mai rapid decat se astepta oricine. 

Desi in viata de zi cu John Cena este un barbat bland, implicat in tot felul de actiuni caritabile, demne de toata admiratie, ultimele imagini cu sportivul nu ne fac deloc sa ne gandim tocmai la asta.

Dur, puternic, plin de muschi din cap pana in picioare, John Cena a fost fotografiat in timpul meciului de wrestling pe care l-a avut in acest weekend, iar ipostazele sunt demne de un film cu Hulk.


Luptatorul lucreaza de ceva timp cu Fundatia "Make a Wish", prin intermediul careia a reusit sa aduca zambetul pe buzele multor copii. In plus, la aparitiile de pe covorul rosu,sportivul este complet cucerit de iubita sa, Nikki Bella, transformandu-se intr-un adevarat gentleman afectuos.


FULLSCREEN
John Cena, aparitie fioroasa in ring. Cum arata sportivul in cele mai recente imagini
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO