Johnny Depp a căzut la pace cu bodyguarzii care l-au dat în judecată. Ce i-au reproșat aceștia

Johnny Depp a căzut la pace cu bodyguarzii care l-au dat în judecată. Ce i-au reproșat aceștia
Autor: Dan L. Brumar
Data: 09 Ianuarie 2019
Actorul de 55 de ani i-a convins pe foștii lui bodyguarzi să renunțe la acuzații și la procesul deschis în instanță, însă termenii înțelegerii nu au fost dezvăluiți. 

Johnny Depp a avut probleme serioase cu Eugene Arreola și Miguel Sanchez, care au lucrat pentru el din aprilie 2016 și până în ianuarie 2018. Aceștia l-au chemat în instanță acuzând condițiile proaste de lucru, orele suplimentare efectuate și faptul că nu au fost plătiți. Totodată, foștii bodyguarzi ai actorului din Pirații din Caraibe l-au reclamat fiindcă, în toată această perioadă, au fost nevoiți să-l însoțească în cluburi și localuri în care se consumau droguri.

Eugene Arreola și Miguel Sanchez s-au plâns că au fost puși inclusiv să păzească locuința starului și să aibă grijă de copiii săi, Lily-Rose și Jack, pe care îi are cu actrița Vanessa Paradis. Gărzile sale de corp au cerut despăgubiri considerabile pentru „condițiile în care și-au desfășurat activitatea”, iar la începutul acestui an ei au primit ceea ce și-au dorit.

Conform presei de peste Ocean, Johnny Depp a fost de acord să le satisfacă pretențiile financiare, însă termenii înțelegerii nu au fost dezvăluiți, scrie The Blast.

Citește și: Johnny Depp, sărutat pe gură de o blondă divorțată și cu doi copii. Cine e femeia

Johnny Dep e cunoscut pentru stilul său de viață extravagant și pentru ușurința cu care își toacă banii. Deși nimeni nu-i plânge de milă, fiindcă veniturile sale din filme sunt considerabile, actorul a mărturisit recent, într-un interviu acordat revistei GQ, că a pierdut nu mai puțin de 600 de milioane de dolari în ultimii 20 de ani. 


Cheltuielile sale lunare săreau de două milioane de dolari, însă actorul a făcut o adevărată risipă când a plătit trei milioane de dolari doar pentru a împrăștia cenușa scriitorului Hunter S. Thompson cu ajutorul unui tun. Iată cum și-a risipit Depp averea pe parcursul a 20 de ani!

FULLSCREEN
Johnny Depp a căzut la pace cu bodyguarzii care l-au dat în judecată. Ce i-au reproșat aceștia
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies