Jose Mourinho a luat-o razna. Imaginile care i-au lăsat pe toți fără cuvinte

Jose Mourinho a luat-o razna. Imaginile care i-au lăsat pe toți fără cuvinte
Citeste mai mult despre: Jose Mourinho,
Data: 29 Noiembrie 2018
Manchester United a „respirat" aerul din optimile Champions League doar în primul minut de prelungiri: Fellaini a înscris, băieții lui Mouri au câștigat cu 1-0 meciul cu Young Boys Berna, formația de pe Old Trafford calificându-se, astfel, în primăvara C1.

Momentul de bucurie după victoria cu Young Boys Berna a venit chiar după ce în weekend, în campionat, englezii n-au reușit decât un (foarte chinuit) 0-0 cu Crystal Palace.

Jose Mourinho a fost sub o presiune uriașă în acest sezon la Machester United, iar această victorie a calificat, matematic, Manchester.

În acest context, în care forma din Premier League a oscilat și în Liga Campionilor, punând chiar în pericol primăvara europeană, reacția lui Mourinho nu putea să fie altfel decât epică. :)

Un fan a surprins cu telefonul mobil modul inedit în care acesta s-a bucurat:

Și, cum în ultima etapă, la Valencia, va juca doar pentru un eventual loc 1, posibil dacă Juventus se va încurca la Berna, Jose Mourinho s-a gândit să arunce și câteva săgeți otrăvite pentru „hateri":

„Celor care mă <iubesc> vreau doar să le transmit că am 14 sezoane în Liga Campionilor, 14 calificări din faza grupelor. Niciodată o echipă de-a mea nu a fost eliminată din grupe. În plus, în sezonul în care nu am jucat în Liga Campionilor am câştigat Liga Europa.”, le-a transmis Jose Mourinho la finalul partidei.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO