Justin Bieber, acuzat că a provocat un dezastru ecologic în Islanda

Justin Bieber, acuzat că a provocat un dezastru ecologic în Islanda
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 25 Martie 2019
Data actualizare: 30 Martie 2019
Starul canadian a stârnit mânia autorităților islandeze din cauza unui videoclip pe care l-a filmat într-o zonă protejată.

Justin Bieber (25 de ani) a primit acceptul autorităților islandeze de a filma videoclipul piesei I’ll Show You în valea Fjaðrárgljúfur, din sud-estul insulei. Canionul este brăzdat de râul Fjaðrá și este o zonă protejată care datează de acum două milioane de ani. Artistul a realizat niște filmări aici în 2015 și, de atunci, locul a devenit o destinație primordială pentru turiștii din toată lumea.

FOTO: GETTY Images

Tocmai din această cauză, autoritățile islandeze îl acuză pe Bieber că a provocat un dezastru ecologic, deoarece nu mai pot controla numărul de vizitatori. Agenția de Mediu din Islanda a fost nevoită să interzică accesul turiștilor în zona istorică, după ce aceștia au distrus pereții naturali ai canionului, vegetația și cărările înguste ale sitului arheologic. 

„Acest canion a fost cumva necunoscut. Marea creștere a numărului de vizitatori a început odată cu venirea lui Bieber”, a confirmat Daníel Freyr Jónsson, un oficial al agenției, conform Page Six.

Piesa care ar fi provocat aceste probleme de mediu în țara insulară face parte de pe al patrulea album de studio al starului canadian – Purpose. A fost lansată la 1 noiembrie 2015 și e considerată o piesă autobiografică, despre imaginea sa publică. Melodia vorbește despre presiunea celebrității și de nevoia legăturilor umane. 

Vezi în GALERIA FOTO de la finalul articolului cum arată soția lui Bieber, Hailey!
 

Videoclipul a fost lansat o zi mai târziu și i-a adus lui Bierber clasări în Top 10 cele mai bune piese în șapte țări. Melodia nu a fost foarte apreciată în Islanda, unde nu a prins niciodată Top 20.

Vezi mai multe poze cu Hailey și Justin Bieber în GALERIA FOTO de mai jos!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies