Justin Bieber l-a provocat din nou pe Tom Cruise, iar de data asta nu mai glumește

Justin Bieber l-a provocat din nou pe Tom Cruise, iar de data asta nu mai glumește
Justin Bieber și Hailey Bieber. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 08 Iulie 2019
Data actualizare: 12 Iulie 2019
Justin Bieber are o fixație cu Tom Cruise, altfel nu se explică de ce-l tot provoacă în mediul online. E a doua oară în ultimele 30 de zile când artistul canadian vrea o confruntare directă cu actorul de 56 de ani.

Tom Cruise nu e tocmai omul pe care vrei să-l provoci la luptă, însă Justin Bieber a îndrăznit asta luna trecută. Cântărețul canadian i-a cerut actorului o „luptă dreaptă” în cușcă, însă s-a răzgândit repede, anunțând pe Twitter că glumește. 

De data aceasta, Justin a lăsat gluma la o parte și l-a provocat pe starul din Misiune Imposibilă la un nou test de prezicie care face furori în mediul online: #bottlecapchallenge. Pe românește: deșurubarea unei sticle cu piciorul.

Justin Bieber a făcut asta și i-a cerut lui Tom Cruise să facă la fel. Vezi video mai jos!


Citește și: Justin Bieber l-a provocat pe Tom Cruise la o luptă în cușcă. Ce răspuns a primit

Însă #bottlecapchallenge presupune provocarea a două persoane, iar Justin Bieber a nominalizat-o pe soția lui, Hailey Bieber.

Citește și: O nouă provocare online cucerește internetul. Jason Statham a intrat în joc (VIDEO)

O luptă Bieber-Cruise ar fi un succes uriaș

Dana White, actualul președinte al Ultimate Fighting Championship (UFC), a declarat că o luptă în cușcă între Justin Bieber și Tom Cruise ar fi un succes uriaș pentru organizatorul evenimentului. Din câte se știe, Justin Bieber are câteva lecții de box la activ cu marele campion Floyd Mayweather.

Totodată, Tom Cruise a făcut lupte în liceu, însă este un bun practicant de arte marțiale datorită filmelor în care a jucat.

Vezi și: Profil de celebritate - Chris Hemsworth


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies