Justin Bieber nu mai deține cel mai urât automobil din lume. Cum arată mașina electrică a lui George Clooney

Justin Bieber nu mai deține cel mai urât automobil din lume. Cum arată mașina electrică a lui George Clooney
Citeste mai mult despre: masini urate, masini vedete,
Autor: Redactia
Data publicarii: 08 Noiembrie 2018
Data actualizare: 08 Noiembrie 2018
Justin Bieber a fost detronat. Nu mai deține cel mai urât automobil din lume.

George Clooney deține, în acest moment, cel mai urât automobil din lume. Clooney a cumpărat acest automobil în 2005 și nu vrea să renunțe la el nici în ruptul capului, deși suntem în 2018.

În urmă cu 13 ani, înainte de Tesla și de Elon Musk, Clooney a fost una dintre primele celebrități care au dat o șansă automobilelor electrice. Site-ul grunge.com notează că modelul Tango T600, unul dintre primele EV-uri, arăta foarte haios, chiar și pentru anul 2005.

Specificațiile tehnice sunt nu sunt, însă, de neglijat. T600 are loc pentru doar doi pasageri, dar impresionează, totuși, prin viteza pe care o poate atinge: ajunge de la 0 la 60 de mile în doar 3.2 secunde. Clooney a scos din buzunar pentru acest automobil aproximativ 108.000 de dolari.

Între timp, Clooney și-a mai achiziționat și câteva automobile Telsa.

Scion Xb, Tom Hanks

Tom Hanks e cunoscut pentru gustul său dubios în materie de mașini. În garajul său se află foarte multe modele pe care nu le-ar cumpăra nimeni altcineva, însă una dintre piesele sale de rezistență e un Scion Xb. 

Hanks a plătit pentru Scion Xb-ul de mai jos nu mai puțin de 70.000 de dolari și, așa cum era de așteptat, experții o consideră una dintre cele mai urâte mașini ale tuturor timpurilor. 

"Wolkswagon"-ul mutant al lui Will.I.Am

Will.I.Am e arhicunoscut pentru pasiunea sa pentru mașinile cu vibe retro-future. E și cazul automobilului de mai jos, care s-a dorit a fi, probabil, un exemplu fericit al pasiunii lui Will. 

Automobilul de mai jos e un adevărat mutant al automobilelor, o încrucișare nefericită dintre un Morgan și un VW Beetle. Rapperul a plătit pentru aceast mix auto nefericit nu mai puțin de 900.000 de dolari. 

Nicki Minaj are un Lambo Aventador roz

Minaj deține de foarte mulți ani unul dintre cele mai urâte automobile din lume: un Lamborghini Aventador care a fost customizat special pentru ea.

Site-ul grunge.com notează că prețul unui asemenea automobil începe de la aproximativ 500.000 de dolari, dar, ca și în cazul lui Will.I.Am, prețul final al unui automobil customizat sare cu mult față de prețul normal, de catalog. Putem avansa ipoteză că Minaj a plătit încă 200-300.000 de dolari în plus pentru varianta de mai jos. 

Justin Bieber și Audi R 8-ul său

Nu puteam încheia această listă fără automobilul despre care am amintit la început: Audi R 8-ul leopard al lui Justin Bieber. 

E considerat unul dintre cele mai urâte automobile deținute de o vedetă, iar imaginile vorbesc de la sine.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies