Katy Perry a ajuns la aproape 90 de kg în sarcină. Cum arată viitoarea mămică

Katy Perry a ajuns la aproape 90 de kg în sarcină. Cum arată viitoarea mămică
Citeste mai mult despre: Katy Perry, ingrasat, insarcinata,
Autor: Doina Goanta
Data: 20 Iulie 2020
Katy Perry se bucură de una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa și nu își face griji prea mari pentru siluetă. Cântăreața, care se afla pe ultima sută de metri cu sarcina, a dezvăluit că a ajuns la 86 kg. “Sunt uriașă!”, a spus în cadrul unui interviu.

În vârstă de 35 de ani, Katy Perry se pregătește să devina mămică. Artista spune că a reușit să își găsească un echilibru în aceasta pandemie și să ducă sarcina la bun sfârșit.  “Sunt foarte activă în timpul acestei pandemii de coronavirus. Am lansat piese noi și am muncit din greu”, a spus vedeta.

Katy Perry nu a ținut secret numărul kilogramelor acumulate în sarcină: are 86 până în acest moment, însă în curând urmează să nască. 

Sursa foto: Profimedia

“Sunt foarte recunoascatoare pentru corpul meu. Le respect atât de mult pe toate femeile care trec prin asta. Înțelegi altfel sarcina. Dar totul e umflat! Mâinile sunt umflate și au început și picioarele”, a spus cântăreață.

Despre logodnicul eu, Orlando Bloom, Katy Perry a spus că este “un tip grozav”. Cei doi urmează să aibă împreună o fetiță.

Cântăreațaa fost surprinsă de curând de paparazzi la plajă. Îmbrăcată într-un costum de baie vișiniu, întreg, vedeta s-a bucurat de mare și soare.

“Sunt pregătită, nu mi-e frică. Mi-am ajutat sora să nască ambii copii la ea în sufragerie, într-o cadă sau în pat. Am filmat”, a spus Katy Perry.

Artista a dezvăluit de curând că a trecut prin momente în care a simțit că viața nu mai merită trăită. S-a întâmplat în 2017, când s-a despărțit pentru o perioadă de Orlando Bloom, logodnicul ei de acum și tatăl viitorului ei copil. Colac peste pupăză, nici albumul pe care l-a lansat atunci pe piață nu s-a bucurat de succes. Cântăreața a simțit că se prăbușește și în momentele acelea s-a gândit să își ia viața. 

“Recunoștință este probabil singurul lucru care m-a salvat, pentru că altfel m-aș fi scufundat în propria tristețe”, a spus Katy Perry.

FULLSCREEN
Katy Perry a ajuns la aproape 90 de kg în sarcină. Cum arată viitoarea mămică
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO