Kim Kardashian isi ia revansa. Dupa ce fotografiile needitate cu ea au facut valuri, vedeta s-a lasat pozata asa din nou

Kim Kardashian isi ia revansa. Dupa ce fotografiile needitate cu ea au facut valuri, vedeta s-a lasat pozata asa din nou
Citeste mai mult despre: Kim Kardashian, fotografii, valuri,
Data: 05 Octombrie 2017
Se spune despre ea si familia Kardashian ca au intelegeri secrete cu agentii si fotografi, in asa fel incat sa nu iasa la suprafata vreo imagine needitata si aprobata de ele, cu membrii familiei. Cu toate acestea, s-a intamplat ca tocmai Kim sa fie cea expusa, iar fanii ei au reactionat in valuri. Acum, vedeta isi ia revansa. 

A pierdut 100.000 de fani de pe Instagram in momentul in care paparazzii au vandut tabloidelor poze cu ea cu posteriorul plin de celulita, insa acestea par sa fie istorie acum, iar Kim spune ca nu a fost niciodata mai fit de atat.

Bruneta s-a lasat fotografiata la plaja, in toate ipostazele posibile, sustinand in continuare ca celulita i-a fost "inscenata". Vedeta a mers pana intr-acolo incat sa afirme ca tabloidele i-au pus celulita... in Photoshop: "Am vazut imaginile ingrozitoare in timp ce eram in vacanta in Mexic si sunt absolut convinsa ca au fost modificate. Nu mai facusem sport de 12 saptamani, pentru ca am avut interzis dupa interventia pe uter", declara bruneta in urma cu putin timp.

Citeste mai multe aici!
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO