Curiozitati: Knut, ursul sfarma-inimi, hartuit de trei femele!

Curiozitati: Knut, ursul sfarma-inimi, hartuit de trei femele!
Data publicarii: 21 Octombrie 2010
Data actualizare: 21 Octombrie 2010
Dupa cum au confirmat ingrijitorii lui, ursul polar Knut, tanarul star al gradinii zoologice din Berlin, este hartuit de cele trei femele cu care imparte cusca.

De cand a fost mutat in cusca adultilor, ursul polar Knut, in varsta de patru ani, cel mai indragit de vizitatorii gradinii zoologice din Berlin, este agresat continuu de cele trei femele cu care imparte cusca, care scot ragete amenintatoare si il musca. Surprinzator este ca una dintre ele, Tosca (24 ani), este mama lui Knut; celelalte doua ursoaice au si ele peste 20 de ani - Nancy (21 ani) si Katiuska (24 ani).

Knut isi petrece marea majoritate a timpului izolat, intr-un colt al custii si se hraneste cu resturile abandonate de ceilalti ursi. “Pentru a castiga respectul celorlalti, Knut trebuie sa faca muschi si sa acumuleze kilograme”, a precizat un ingrijitor. Pana atunci, cei de la Zoo sa gandesc la o solutie alternativa - sa il mute pe Knut in alta cusca si sa ii gaseasca un tovaras de joaca de aceeasi varsta cu el, ca sa nu mai fie terorizat si speriat.
 

 
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies