La 70 de ani, Steven Tyler, solistul Aerosmith, are o iubită de 30 de ani

La 70 de ani, Steven Tyler, solistul Aerosmith, are o iubită de 30 de ani
Citeste mai mult despre: Steven Tyler, Aerosmith, iubita,
Data publicarii: 18 Februarie 2019
Data actualizare: 18 Februarie 2019
Iubită solistului Aerosmith, Steven Tyler, este cu 40 de ani mai tânără decât acesta.

Aseară, la gala Hollywood Beauty Awards, Steven Tyler (70 de ani) și-a făcut apariția pe covorul roșu alături de iubita sa, Aimee Preston (30 de ani). Aceasta este fosta sa asistentă personală și este cu 11 ani mai tânără decât cea mai mare dintre fiicele lui Tyler, actrița Liv Tyler (40 de ani).

Citește și: Otniela, noua iubită a lui Vali Bărbulescu? "M-am atașat de ea. Este o femeie extraordiară"

Înainte să devină asistenta lui Tyler, Aimee Preston a lucrat ca asistentă personală pentru Donald Trump, la New York, pentru fosta soție a acestuia, Marla Maples, dar și pentru Victoria Beckham.

În 2012, a început să lucreze pentru Steve Tyler și s-a mutat în Los Angeles. Conform Daily Mail, aceasta a fost căsătorită în trecut cu Scott Shachter, un agent de talente. 

La mai puțin doi ani după ce Tyler a angajat-o pe Preston pe post de asistentă personală, au început să apară zvonurilor conform cărora cei doi sunt împreună. 

La ora actuală, aceștia locuiesc împreună în Los Angeles. Solistul Aerosmith a avut și în trecut o mulțime de iubite mult mai tinere decât el. Astfel, când el avea 27 de ani, a cunoscut-o pe Julia Holcomb, care avea doar 16 ani. 

Tyler a fost căsătorit de două ori. Prima oară, cu Cyrinda Foxe, între 1978 și 1987. Apoi, între 1988 și 2006, cu Teresa Barrcik. 

Între 2011 și 2013, artistul a fost logodit cu Erin Brady, care avea 38 de ani când s-au despărțit.

Foto: Getty

Vezi și:  Cine iubește nu iartă! Vlad, din 25 februarie
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies