Lady Gaga le-a scos din sarite pe Naomi Campbell si Kate Moss! FOTO

Lady Gaga le-a scos din sarite pe Naomi Campbell si Kate Moss! FOTO
Citeste mai mult despre: Lady Gaga, Kate Moss, Naomi Campbell,
Data: 20 Iulie 2010
Cantareata newyorkeza Lady Gaga a pozat impreuna cu top modelele Kate Moss si Naomi Campbell, insa cele doua neaga intalnirea cu Lady Gaga pentru sesiunea foto.

Reginele podiumurilor de moda britanice, Kate Moss si Naomi Campbell, au realizat o sesiune foto pentru revista iD, editia din septembrie, la care au aflat in ultimul moment ca este invitata si Lady Gaga, ceea ce le-a infuriat la culme pe cele doua celebre top modele.

Naomi si Kate vor aparea impreuna pe coperta revistei, insa editorul ar fi dorit sa o adauge si pe Lady Gaga”, a declarat o sursa pentru “Mail on Sunday”.

Naomi si Kate au refuzt sa fie in planul doi, in spatele extravagantei cantarete, asa ca in final s-au realizt trei coperti, in urma a trei sesiuni foto separate. Cele trei dive au fost alipite, convenbil pentru toata lumea, cu ajutorul miraculosului Photoshop, iar editorul urmeaza sa aleaga coperta care va fi publicata.

Naomi Campbell si Kate Moss au aparut impreuna in numeroase prezentari de moda sau in reviste, inclusiv in iD magazine, revista britanica dedicata modei, muzicii, artei si culturii tinere, fondata de art directorul Vogue, Terry Jones.

 

FULLSCREEN
Lady Gaga le-a scos din sarite pe Naomi Campbell si Kate Moss! FOTO
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO