Le avem la aproape toate articolele vestimentare, dar nu toata lumea stie ce inseamna si cum se folosesc

Le avem la aproape toate articolele vestimentare, dar nu toata lumea stie ce inseamna si cum se folosesc
Data publicarii: 04 Februarie 2017
Data actualizare: 04 Februarie 2017
Vedem zi de zi o multime de simboluri si de obiecte pe care le luam ca atare, fara sa ne punem prea multe intrebari despre semnificatia lor. Unora nu le cunoastem utilitatea si de multe ori nu ne dam seama ca ne putem ajuta de mici trucuri pentru a ne usura activitatile zilnice.

Unul dintre lucrurile pe care nu toata lumea le stie este semnificatia bucatii mici de material pe care hainele nou achizitionate le au atasate. De cele mai multe ori exista o bucata mica din acelasi material ca al produsului respectiv si uneori aceasta vine insotita de nasturi sau butoni.

Utilitatea materialului nu este aceea de a fi cusut pe articolul vestimentar, daca acesta sufera vreo deteriorare, ci cu totul alta: aceea de a fi testat la masina de spalat sau cu diferiti detergenti, pentru a observa exact ce impact ar putea avea acestea asupra articolului vestimentar. Cu alte cuvinte, ne ajuta sa ne dam seama exact cum va suporta noua haina achizitionata o spalare cu un anumit tip de detergent sau de solutie chimica.

Nasturii, capsele sau butonii atasati pot fi testati sau pur si simplu ajuta la inlocuirea celor care ar putea sa se deterioreze si ar trebui inlocuiti. 

Citeste si alte semnificatii necunoscute, pe Brightside.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies