Locuitorii unui oraș din România, siderați de Moșul pe care l-a instalat Primăria în centrul orașului lor (FOTO)

Locuitorii unui oraș din România, siderați de Moșul pe care l-a instalat Primăria în centrul orașului lor (FOTO)
Data: 03 Decembrie 2018
Site-ul adevărul.ro scrie că autoritățile locale din Timișoara au amplasat în centrul orașului un Moș Crăciun care ar putea obține, cu succes, titlul de „cel mai urât Moș Crăciun din România".

Adevărul.ro relatează că în Piaţa Victoriei din Timișoara a apărut un Moș Crăciun uriaș care pare desprins din filmele science fiction.

În loc de un personajul simpatic şi blând, cu care copiii să își facă poze cu drag, autoritățile locale au considerat potrivit să instaleze un Moș Crăciun care îi face pe unii locuitori să îl compare cu Chewbacca (n.r. un personaj din „Star Wars"), în timp ce altora le dă sentimentul că ar semăna mai degrabă cu White Walker din „Game of Thrones".

„Fără supărare, l-am luat prin toate părţile pe Moşu’ din Piaţa Victoriei din Timişoara, dar n-am ştiut cărei rase, specii, regn să-l încadrez. Om nu e. Urs nu, pisică nu… Ar putea fi un lup travestit sau așa ceva… Sau nu, ar putea fi Chewbacca travestit! Dacă voi găsiţi ce e, mă declar bătută. Asta e”, a comentat un utilizator de Facebook, potrivit aceluiași site.

Pe rețele de socialiazare au apărut și primele fotografii cu Moșul Chewbacca-White-Walker, care arată ca mai jos:

Credit foto: Adevarul.ro

FULLSCREEN
Cum arată cel mai urât Moș Crăciun din România
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO