Luke Perry a fost incinerat. Cenușa actorului, împrăștiată într-un loc drag lui

Luke Perry a fost incinerat. Cenușa actorului, împrăștiată într-un loc drag lui
Autor: Dan Brumar
Data: 15 Martie 2019
Familia lui Luke Perry a decis să-l incinereze pe actor, la solicitarea sa. Cenușa starului din Beverly Hills, 90210 a fost împrăștiată pe câmp, pe o proprietate a acestuia din Tennessee.

Final de poveste pentru starul din Beverly Hills, 90210. Luke Perry nu a fost înmormântat, cum s-a zvonit inițial, ci incinerat. Rămășițele sale au fost împrăștiate pe un câmp situat pe o proprietate din Tennessee a actorului. Luke Perry a cumpărat ferma din orășelul Vanleer în 1995, pe vremea când filma la serialul care i-a adus celebritatea, scrie TMZ.

Timp de 20 de ani, Luke Perry a petrecut multe weekend-uri din viața sa la ferma din Tennessee, loc de care era foarte atașat.

Actorul a murit la 4 martie 2019, într-un spital din Los Angeles, în urma unor complicații survenite pe fondul unui atac vascular cerebral. Certificatul de deces a indicat că trupul actorului a fost depus la un cimitir din Dickson, Tennessee, pe 11 martie. În realitate, actorul a fost incinerat și lăsat să se odihnească pe o proprietatea a sa situată la circa 20 de kilometri de Dickson.

Fiica lui Luke Perry, criticată fiindcă nu ține doliu

Presa de peste Ocean a sesizat că Sophie Perry nu ar fi prea afectată de moartea tatălui ei. „Binevoitorii” au criticat-o pentru modul în care se îmbracă, ținută care nu ar indica faptul că e în doliu. Într-o postare pe Instagram, Sophie Perry a reacționat virulent a criticile care i-au fost aduse.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophie Perry (@lemonperry) on


„De când a murit tata am primit multă atenție în mediul online. Și cea mai mare parte din aceasta a fost pozitivă, dar, desigur, unii oameni chiar nu pot fi drăguți. Și sunt aici pentru a vă spune că nu am cerut această atenție, nu am cerut să fiu aruncată în lumina reflectoarelor (...) Am 18 ani. Înjur ca un marinar și uneori mă îmbrac ca o târfă. Și susțin cauze pe care voi nu le susțineți. Și, cel mai important, voi râde și mă voi amuza și îmi voi trăi viața în mod normal (...). Dar nu voi sta în camera mea să plâng în fiecare zi până când internetul va considera că e adecvat să fac altfel. Așa că, cei care dezaprobați limbajul meu, garderoba mea și, mai rău, perioada mea de doliu, faceți-ne amândurora un favor și dați unfollow. E o pierdere de timp pentru amândoi”, a scris, revoltată, Sophie.

FULLSCREEN
Luke Perry a fost incinerat. Cenușa actorului, împrăștiată într-un loc drag lui
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO