Madalina Ghenea, in bratele lui Jude Law. Actorul britanic a fost filmat dezbracat in compania romancei

Madalina Ghenea, in bratele lui Jude Law. Actorul britanic a fost filmat dezbracat in compania romancei
Data publicarii: 25 Septembrie 2013
Data actualizare: 25 Septembrie 2013
Madalina Ghenea este protagonista unor scene incendiare in productia "Dom Hemingway", care a avut premiera la Festivalul de Film de la Toronto.

Madalina Ghenea a filmat in 2012 pentru pelicula "Dom Hemingway", in regia lui Richard Shepard, un lungmetraj care va fi lansat pe marile ecrane in primavara anului 2014.

In trailerul filmului, Jude Law apare gol-golut si face deliciul publicului in cateva scene de amor cu frumoasa din Romania, care joaca rolul iubitei lui in aceasta productie.

Madalina Ghenea s-a nascut in 1987, la Slatina. Cariera ei in domeniul modei a inceput pe cand avea 15 ani. In 2010, ea a participat la concursul "Ballando con le stele", difuzat de televiziunea italiana Rai Uno.

Actuala iubita a lui Gerard Butler a debutat ca actrita in 2011, in comedia italiana "I Soliti Idioti", in regia lui Enrico Lando.

Pe de alta parte, Madalina Ghenea a primit premiul "Sorriso diverso Roma 2012", pentru rolul interpretat in filmul "Razzabastarda" de Alessandro Gassman, distinctia fiind acordata de o asociatie culturala in contextul editiei de anul trecut a Festivalului International de Film de la Roma.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies