Marcel Pavel şi Costi Ioniţă au făcut pace la Happy Hour

Marcel Pavel şi Costi Ioniţă au făcut pace la Happy Hour
Citeste mai mult despre: Happy Hour, Costi Ionita, Marcel Pavel,
Data publicarii: 02 Februarie 2009
Data actualizare: 02 Februarie 2009
Preselecţia Eurovision de anul acesta a avut parte de show-uri doar pe scenă, nu şi în culise ca in anii trecuţi. Au fost totuşi câteva împunsături între artişti.

Ȋn ziarele de astăzi a apărut declaraţia lui Marcel Pavel, unul dintre membrii juriului Eurovision, declaraţie referitoare la Costi Ionită. Potrivit presei, Pavel ar fi afirmat că Ioniţa este la limita amatorismului în muzică. Ȋn replică, Ioniţă… nu a vrut să îi dea nicio replică la Happy Hour. Ba chiar a ţinut să precizeze că îl respectă mult pe Marcel şi că din punctul lui de vedere toţi participanţii calificaţi în finala Eurovision sunt câştigători.

Deşi nu a fost prezent în platoul Happy Hour, Marcel Pavel a intrat în direct, prin telefon, şi şi-a îndulcit părerile despre Costi. Marcel a precizat că nu îl consideră pe Ioniţă la limita amatorismului, ci doar în pericolul de a ajunge acolo daca nu munceşte. S-a grăbit însa să adauge că este convins că Ioniţă va depune mari eforturi şi va evita un eşec.

Cu toate ca nu a fost (fizic) posibil ca cei doi să îşi strângă mâinile, artiştii au încheiat conversaţia în cele mai amiabile condiţii.

 VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!