Marilyn Manson a fost ranit in timpul unui concert. Imaginile surprinse de fani - VIDEO

Marilyn Manson a fost ranit in timpul unui concert. Imaginile surprinse de fani - VIDEO
Citeste mai mult despre: Marilyn Mason, accident, concert, scena,
Data: 02 Octombrie 2017
Marilyn Manson este unul dintre cei mai controversati artisti ai momentului. Cantaretul este celebru pentru tinutele vestimentare iesite din tipare, dar si pentru gesturile extreme pe care le face in concerte. 

Show-urile sustinute de Marilyn Manson sunte de-a dreptul incendiare. Fanii sai stiu ca artistul pune in scena un adevarat spectacol si stie sa faca o atmosfera de neuitat. 

Din pacate, in timpul celei mai recente reprezentatii, artistul a fost ranit de un element de decor, scrie The Hollywood Reporter. Concertul a fost organizat la Hammerstein Ballroom, New York, iar accidentul a fost filmat din public si postat pe YouTube,

In imagini se observa cum o structura cu doua pistoale mari se prabuseste peste solist la finalul piesei "Sweet Dreams (Are Made of This)". Incidentul s-a petrecut la mai putin de o ora de la inceperea show-ului. 

Conform aceleeasi surse, Marilyn Manson a fost scos pe targa de pe scena, iar concertul s-a incheiat. Nu se cunosc detalii depsre ranile suferite de artist. 

FULLSCREEN
Marilyn Mason a fost ranit in timpul unui concert. Imaginile surprinse de fani - VIDEO
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO