Martina Big, drumul de la stewardesă, la model și negresă. „Îmi place noul meu look african”

Martina Big, drumul de la stewardesă, la model și negresă. Îmi place noul meu look african
Martina Big spune că va continua să-și transforme corpul. FOTO: Profimediaimages.ro/Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 25 Iunie 2020
Data actualizare: 25 Iunie 2020
Germanca Martina Big a suferit, probabil, cea mai radicală transformare corporală la care a fost supus vreodată un pământean. În vârstă de 32 de ani, modelul și-a schimbat meseria, numele, aspectul fizic și culoarea pielii în decurs de 5 ani.

Martina Big vede cu alți ochi comunitățile cu origini africane din Europa și America. Femeia, care și-a schimbat culoarea pielii cu ajutorul unor injecții cu melanină, spune că oamenii de culoare sunt priviți ca cetățeni second hand. Susținătoare a protestelor care au loc în tot Occidentul, după moartea lui George Floyd, Martina recunoaște că nu s-a confruntat niciodată cu discriminări rasiale.

Cum a devenit negresă

În adolescență, Martina era o tânără slabă, cu părul blond ca Soarele și cu o vagă idee despre ce o să facă în viitor. I-au plăcut întotdeauna păpușile Barbie și, inspirată de Pamela Anderson și Katie Price, și-a propus să devină fotomodel.

Că avea „material” pentru o carieră în modeling i-a confirmat și un agent, în timpul unei vacanțe de vară pe care a petrecut-o în California. 

Martina Big, în ultimul an de liceu. FOTO: martina-big.com 

Însă, la scurt timp după terminarea liceului s-a angajat ca însoțitoare de zbor la o companie aeriană nou înființată. Iubitul ei de atunci, Michael, a primit și el un post de pilot. Așa că, satisfăcută și în plan personal și în plan profesional, Martina și-a făcut timp și pentru pasiunea ei, modelingul.

La sfârșitul anului 2012 a început transformarea corplui ei, cu aplicarea unor implanturi mamare care se puteau „întinde”.

Implanturile puteau fi umplute/lărgite după operație. De atunci, am avut parte de 25 de proceduri de creștere în volum”, spune Martina Big pe site-ul ei.

Siliconul a fost doar o parte a transformării sale. În ianuarie 2017 a decis că vrea să devină negresă, pentru a înțelege mai bine stilul de viață al populației cu origini africane. Injecțiile cu melanină (grup de compuși care dau culoarea pielii) au ajutat-o să-și schimbe culoarea pielii și a părului. În iulie 2017 a solicitat autorităților germane să-i recunoască etnia africană și și-a schimbat toate actele de identitate.

FOTO: martina-big.com

În același an, un pastor din Kenya a boteat-o cu numele Malaika Kubwa, care în limba swahili înseamnă „Îngerul mare”.

Îmi place foarte mult noul meu look african. Prin urmare, îmi voi supune corpul și la alte tranformări în viitor. De asemenea, sânii mei vor deveni și mai mari”, mai spune Martina Big. Femeia a ajuns deja la dimensiuni incredibile, fiind nevoită să-și facă sutiene pe comandă.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Viaţa bate vlogul - sez. 2, ultimul episod: Concluzii
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!