Măruță: "Ea a este femeia puternică și frumoasă și deșteaptă și sufletistă care se află, de 12 ani, în spatele meu!"

Măruță:  Ea a este femeia puternică și frumoasă și deșteaptă și sufletistă care se află, de 12 ani, în spatele meu!
Data: 22 Octombrie 2019
Emisiunea “La Măruță” sărbătorește 12 ani de existență! Mai e puțin și își ia…buletinul de showbiz, așa că Măruță a organizat petrecere mare, care se întinde, ca în povești, o săptămână întreagă.
Pe 22 octombrie, când e ziua de naștere a emisiunii, chiar înainte de a intra în emisie, Măruța a publicat un mesaj emoționant pe Instagram:

“Știți cum se zice, că în spatele fiecărui bărbat de succes se află o femeie puternică? Când nu sunt acasă, ci la platou ea este femeia puternică și frumoasă și deșteaptă și foarte, foarte sufletistă care se află, de 12 ani, în spatele prezentatorului Cătălin Măruță si al emisiunii “La Maruta!”

Draga mea Alina Tolontan! Nu îți promit că nu mai mănânc în pauzele de filmare! Voi continua să mănânc...tot timpul! Nici că nu îți mai fac urechile să pocnească în căști când îți e lumea mai draga! Nici că nu o să te mai scot din sărite - se mai întâmplă!

Îți promit însă că îți voi fii mereu recunoscător! Pentru toata munca depusă! Pentru producătorul care ești! Pentru prietenul care ești! Pentru omul care ești! Pentru că...ești! Multumesc, Alina!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Catalin Maruta (@catalin_maruta) pe

Alina Tolontan este producătorul general al emisiunii de 12 ani. A lucrat înainte la departamentul Știrilor Pro TV și este o apariție discretă, deși a promovat multe alte vedete de-a lungul timpului. Pe lângă viața #live #zidezi La Măruță, este mama unei adolescente frumoase, Sofia, este pasionată de lectură, călătorii, musical-uri și ikebana. ÎN GALERIA FOTO PUTEȚI VEDEA FOTOGRAFII DIN ARHIVA ECHIPEI EMISIUNII

Pe PRO TV PLUS puteți urmări ediții din emisiunea La Măruță:

FOTO: ARHIVĂ PERSONALĂ/INSTAGRAM

FULLSCREENVIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO