Meghan Markle, criticată din nou de fratele vitreg: “Banii au schimbat-o!”

Meghan Markle, criticată din nou de fratele vitreg: Banii au schimbat-o!
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 01 Noiembrie 2021
Data actualizare: 01 Noiembrie 2021
Thomas Markle Jr., fratele vitreg al ducesei de Sussex, a făcut noi dezvăluiri despre sora sa în emisiunea “Big Brother VIP”, acolo unde este concurent. Bărbatul a povestit că cei doi erau apropiați înainte ca “faima s-o schimbe pe Meghan”. 

“Ultima dată am văzut-o la înmormântarea bunicii, în 2011. Apoi ea a plecat în Canada. Eram apropiați înainte. Banii au schimbat-o. Banii și faima i s-au urcat la cap. Bănuiesc că așa se întâmplă atunci când intri în lumea aceea, iar tu nu aveai nimic înainte”, le-a povestit Thomas colegilor din casă. 

Thomas Markle le-a povestit colegilor din casa Big Brother detalii despre Meghan Markle (captură Youtube)

Fratele vitreg al lui Meghan Markle l-a adus în discuție și pe fostul soț al ducesei. El a spus că nu-și poate imagina cum a reușit Meghan să pună pâna pe un print, când pe fostul soț l-a tratat extrem de rece. 

Producătorul Trevor Engelson (44 de ani) și Meghan Markle au fost căsătoriți în perioada 2011-2013. 

“Tipul cu care a fost măritată prima dată a avut grijă de ea. Era adorată de el. Și apoi ea l-a părăsit pur și simplu, atât de repede. După căsnicie i-a trimis inelul prin poștă? Cât de rece trebuie să fii?”, a mai spus Thomas Markle Jr, potrivit Daiy Mail.


Bărbatul a mai spus că a încercat să-l avertizeze pe Harry și să-i spună că și el va păți același lucru. “Harry e următorul. El nu mai zâmbește în fotografiile de după nuntă”, a mai adăugat fratele vitreg al ducesei. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Topul costumelor de Halloween purtate de vedete
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies