Meghan și Harry au scăpat de datoriile către poporul britanic: au plătit reparațiile casei din Marea Britanie

Meghan și Harry au scăpat de datoriile către poporul britanic: au plătit reparațiile casei din Marea Britanie
Meghan Markle și Prințul Harry au dat lovitura peste Ocean. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 08 Septembrie 2020
Au întors spatele Casei Regale Britanice și au câștigat. Meghan Markle și Prințul Harry și-au câștigat independența financiară mult visată și și-au achitat datoriile către poporul britanic.

Ducii de Sussex vor trăi pe picior mare mulți ani de acum încolo. Meghan și Harry au ajuns la o înțelegere de 124,5 milioane de euro cu gigantul Netflix, pentru realizarea de documentare și alte producții tv „educative”. Cel mai probabil, cei doi au primit o sumă în avans, fiindcă au reușit să-și achite, dintr-un foc, datoriile pe care le aveau la poporul britanic.

Citește și

Pe vremea când locuiau la Windsor, Ducii de Sussex au folosit fonduri publice, în valoare de 2,5 milioane de euro, pentru renovarea casei lor – Frogmore Cottage. Într-o decarație publică, purtătorul de cuvânt al ducilor de Sussex a dezvăluit că cei doi au acoperit integral suma care le fusese direcțioantă prin Sovereign Grant (Fondul Suveran), un fond de stat prin care Casa Regală primește susținere financiară din partea guvernului. 

O contribuție către Fondul Suveran a fost făcută de Ducele de Sussex. Această contribuție, cum a fost oferită inițial de Prințul Harry, a acoperit pe deplin costurile necesare renovării Frogmore Cottage, o proprietate a Majestății Sale, Regina, care va rămâne reședința din Marea Britanie a ducelui și a familiei sale”, a spus reprezentantul legal al lui Harry, conform People.

Ducii de Sussex s-au ținut de cuvânt și au înapoiat statului banii folosiți de ei în scop personal. Inițial, Harry și Meghan spuneau că vor achita suma în tranșe lunare de 20.000 de euro, însă banii nu mai sunt o problemă acum.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus - Episodul 0

FULLSCREEN
Meghan și Harry au scăpat de datoriile către poporul britanic: au plătit reparațiile casei din Marea Britanie
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies