Mel B spune totul despre relația cu Eddie Murphy: „Mi-a întors viața pe dos”

Mel B spune totul despre relația cu Eddie Murphy: Mi-a întors viața pe dos
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 17 Octombrie 2018
Data actualizare: 17 Octombrie 2018
Melanie Brown, fosta componentă a trupei Spice Girls, și-a scris memoriile la vârsta de 43 de ani. În cartea sa, intitulată Brutally Honest, fosta cântăreață vorbește deschis despre relația cu Eddie Murphy și despre copilul pe care actorul n-a vrut să-l recunoască.

Mel B și Eddie Murhpy au fost împreună vreme de nouă luni, în perioada 2006-2007. A fost dragoste la prima vedere, spune solista în cartea ei, care va fi lansată oficial la 27 noiembrie 2018. Ea avea 32 de ani, iar el 45 și lumea era parcă doar a lor. „Când am pus ochii pe el a fost ca și când 2.000 de Volți au trecut prin noi”, spune Mel B pentru Daily Mail

Cântăreața susține că Eddie Murphy era așa de îndrăgostit de ea, încât i-a cerut mâna. Ca un cavaler ce se respectă, actorul a solicitat binecuvântarea tatălui ei. Însă, nunta nu a avut loc niciodată. În schimb, Mel a rămas însărcinată și a adus pe lume o fetiță – Angel Iris – pe care actorul nu a vrut să o recunoască. Melanie povestește în carte că l-a convins cu greu pe actor să facă un test ADN de paternitate, care în final a relevat ceea ce ea știa deja: copilul era al lui.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The time is upon us people????????Pre-order my audiobook from Audible right now and Hear my story.

A post shared by Scary Spice Mel b (@officialmelb) on

Eddie Murphy a fost pus în situația de a plăti pensie alimentară pentru Angel Iris, care la momentul acela a fost fixată la 25.000 de dolari pe lună, adică 300.000 de dolari pe an, conform sursei citate. 

Vorbind despre relația ei cu celebrul comediant, Mel B scrie în cartea ei: „Am simțit sute de emoții diferite, în același timp, de la confuzie la entuziasm, fericire, frică, relaxare, neîncredere și tot ce e între toate astea. Am simțit că-l cunosc pe acest om toată viața mea și că mi-am dezvăluit tot destinul în fața lui. Mi-a întors viața pe dos”, mărturisește Mel B. 

Citește și: Eddie Murphy, fericit nevoie mare. Iubita lui îi va aduce al zecelea copil


În 2007, după procesul în urma căruia Murphy a fost nevoit să-și recunoască fetița

Murphy voia copii cu Mel

Înainte să înceapă o relație cu Mel, Eddie Murphy tocmai divorțase de fosta lui soție, fotomodelul Nicole Mitchell. Azi în vârstă de 50 de ani, Nicole este mama a cinci dintre cei zece copii legitimi ai celebrului actor. În cartea sa, Mel povestește că Eddie i-a mărturisit că vrea copii cu ea încă din primele săptămâni de relație. Însă, în prima lună, cei doi nici nu făcuseră dragoste, spune fosta componentă a trupei Spice Girls. 

„Când s-a întâmplat nu a fost sex. A fost, mai degrabă, poezie. Fiecare sărut, fiecare atingere, fiecare simț din afara acestei lumi. Eram intoxicați unul de celălalt.”

Ceea ce și-a dorit actorul s-a și întâmplat. În iulie 2006, când ei se aflau într-o vacanță în Mexic, Mel i-a dat vestea că e însărcinată cu el. Atunci, el i-ar fi propus să se mute în casa lui, cu tot cu fetița pe care ea o avea deja dintr-o relație anterioară. Însă, la scurt timp, actorul avea să uite această promisiune și și-a renegat până și propria fiică.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies